džinks
20. jul
KULTURA · muzika

Zagrebački pop bend Džinks (Jinx), regionalno poznat po hitovima „Tamo gdje je sve po mom“, „Smijem se“, „Da smo se voljeli manje“… dve decenije postojanja proslaviće koncertom 12. decembra u Domu omladine Beograda.

Pevačica Yaya, gitarista Coco Mosqito i ostali Džinksi rođendanski koncert u Amerikani DOB-a zamislili su „kao svojevrsnu retrospektivu svih 20 godina, od najranijih dana do danas“.

Makedonska 22
Dom omladine Beograda
1200
Događaj na Facebooku

„Dakako da će tu biti i svi najveći hitovi, ali sigurno će biti i nekih iznenađenja i pjesama koje neko vrijeme nismo izvodili, a pripremili smo ih upravo za ovu godišnjicu. Dođite u Dom omladine i proslavite zajedno s nama naših prvih 20 godina!“, poziva Coco.

„Polako smo zašli u godine u kojima nam je fenomenalno da vikendom malo pobjegnemo od kuće, tako da se na bini definitivno osjećamo mlado, pogotovo kad još pogledamo u prvih nekoliko redova publike, tamo izgleda da se baš ništa ne mijenja…“, kaže Coco.


Zagreb i Split u Beogradu 11. decembar 2014. Zagreb i Split u Beogradu – produženi vikend savremene hrvatske pop kulture van gogh 11. decembar 2014. Van Gogh u Hali sportova dve večeri za redom! Morrissey 10. decembar 2014. Morrissey u Beogradu! Neon Jazz 10. decembar 2014. Novo jazz veče u Gradu – NEON JAZZ!