Elemental
23. avg
KULTURA · muzika

Bendovi Elemental i Nipplepeople, reprezentativni predstavnici nove hrvatske muzičke scene, nastupiće na zajedničkom koncertu u Barutani 12. septembra.

do
Barutana, Donji Grad/Kalemegdan
Barutana

Elemental je trenutno na spontanoj mini turneji po tvrđavama širom regiona, a posle Visa, Banja Luke i Pule, u septembru stižu i u Beograd. U Barutani, podno zidina Kalemegdana, Elemental će publi​ku provesti kroz svoju 15 godina dugu karijeru, a iste večeri svoj kompletan repertoar izvešće i dvojac Nipplepeople!

Na svim svojim javnim nastupima, kako svirkama tako i intervjuima, bend se pojavljuje maskiran, a svoju tajanstvenost objašnjavaju željom da muziku stave u prvi plan, jer zbog nje i jesu tu. Iako su bili gosti naše prestonice više puta – Elemental i Nipplepeople sviraće 12. septembra u Barutani zajedno po prvi put, a dobra muzika i jedinstven ambijent kultnog kluba na Kalemegdanu učiniće ovu svirku nezaboravnom.

Letnji događaj sezone Barutani svakako je koncert sastava Nouvelle Vague zakazan za 22. avgust. Ograničen broj ulaznica nalazi se u pretprodaji po ceni od 1.800 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Ensh 23. avgust 2800. Ensh live Jack Oblivian 7. septembar 2014. Jack Oblivian: Garažni roker broj 1 u Beogradu Nouvelle Vague u Barutani 22. avgust 2014. Koncert Nouvelle Vague u hangaru kod Luke Beograd Rita Braga 22. avgust 2014. Rita Braga i Daniel Kovač u Gradu ·