Elemental
22. nov
KULTURA · muzika

Hrvatski bend promoviše novi album „U redu je“ na koncertu 22. novembra, gde će sa njima nastupiti Aman Zaman i Ko Ne.

do
Centar za kulturu Božidarac
Vračar Rocks
600,800
Događaj na Facebooku

„Ovih prvih 15 godina rada dokaz mi je da se sve može, ako dovoljno vjeruješ u sebe i u ono što stvaraš. Osjećam se blagoslovljeno što imam priliku raditi ono što najviše volim i to s ljudima koje volim i poštujem. Tijekom godina s bendom sam proživjela sve i svašta – odrasla sam s njima, stekla samopouzdanje, naučila kako izaći na pozornicu i razvaliti i kako probuditi ono najbolje u sebi“, ushićena je Mirela Priselac – Remi povodom turneje „U redu je – 15 godina Elementala“ u okviru koje će posetiti i Beograd, Vračar Rocks Festival.

„Puno smo se mijenjali s našim bendom. Trebalo je u glavi probiti razne barijere, promijeniti cijeli koncept gledanja na muziku. I stotine i stotine kilometara proći kombijem da naučimo što je to napraviti DOBAR koncert. To je sjajno. Imaš taj paralelni život koji proživljavaš kroz svoj bend i pomalo taj bend postaje bitniji od svega ostaloga u životu. Petnaest tek, a što nas tek čeka!!!“

A čeka nas veliki beogradski koncert grupe Elemental već 22. novembra. Elemental će izaći pred publiku na sceni koju odlično poznaje. Ranijih godina njihovi koncerti u Centru za kulturu „Božidarac“ bili su rasprodati.

„Nevjerojatna je količina pozitive i energije kojim nas beogradska publika obasipa, a nije se jednom dogodilo da prekrcamo klub! Ne mogu vam opisati koliko sam sretna što nas beogradska publika voli – mislim da je to pravi dokaz da poruka koju odašiljemo kroz muziku prelazi sve granice. A to je svakom bendu najbolji mogući kompliment“, zaključila je Remi.

A da Beograđani vole Elemental dokazuje i atmosfera sa koncerta održanog upravo u Božidarcu u junu prošle godine.

Proslavu petnaestogodišnjice Elementala uveličaće i perspektivni bendovi Aman Zaman i Ko Ne koji će publiku dobro zagrejati za rođendanski nastup jednog od najpopularnijih regionalnih bendova.

Ulaznice su u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara u Felix Shopu (TC Sremska). Ukoliko ih ostane, ulaznice će na ulazu u Božidarac pred sam koncert koštati 800 dinara.

elemental01.jpg 1. januar 1970. ELEMENTAL I ISKAZ U BOŽIDARCU Jarboli 22. novembar 2013. Jarboli na turneji Mercedes Ruiz 20. novembar 2013. Kraljica flamenka Mersedes Ruis u Beogradu Damir Imamović Sevdah Takht 19. novembar 2013. Damir Imamović Sevdah Takht sutra u Mikser Houseu ·