Ensh
17. avg
KULTURA · muzika

ENSH je novi solo projekat Milenka Vujoševića, pevača i producenta iz Toronta. Milenko je pre nešto više od godinu dana rešio da napusti grad u kome je živeo od svoje prve godine i vrati se u svoj rodni grad Beograd. Zabrinut putanjom kojom se njegov dotadašnji život kretao, odlučio je da napravi radikalan potez i promeni svoj život iz korena. Kroz kombinaciju semplova, sintisajzera i vokalnih lupova, Milenko izražava sopstveni stil elektro, indi-popa. U nekim trenutcima muzika je samo tihi puls a u drugim sirovo-energična, ali lepak koji povezuje ceo doživljaj u celinu je emotivan i strastven vokal.

KC Grad, Braće Krsmanović 4
250
Događaj na Facebooku

Uz Ensh nastupaće i Dunja Dačić, poznatija kao Dojo, koja je objavila svoj prvi EP naziva Endings. Dunja Dačić prvi put se predstavila javnosti u oktobru 2013. godine. Načinom na koji koristi gitare, sintisajzere, semplove i svoj glas, odmah se istakla specifičnim muzičkim izrazom, vešto kombinujući emotvne komponente sa alternativom i elektronikom. Nedavno je imala značajnu turneju sa lokalnim alternativnim herojima, TI, čime je otvorila put za buduću uspešnu karijeru.

Za after party je zadužena DJ Vanja Bursać koja će vrteti numere u njenom prepoznatljivom duhu.

Jack Oblivian 7. septembar 2014. Jack Oblivian: Garažni roker broj 1 u Beogradu Nouvelle Vague u Barutani 22. avgust 2014. Koncert Nouvelle Vague u hangaru kod Luke Beograd Rita Braga 22. avgust 2014. Rita Braga i Daniel Kovač u Gradu Refresh festival u Kotoru 17. avgust 5200. Osmi Refresh festival u Kotoru ·