Eva Braun
8. nov
KULTURA · muzika

U prethodnih nekoliko godina kultni Bečejci, grupa Eva Braun, organizovali su tematske koncerte: na izuzetno posećenom prestoničkom koncertu promovisali su album Playback 2011. godine, a proslavili su i 20 godina Prisluškivanja 2012. godine.

do
Centar za kulturu Božidarac
Vračar Rocks
600
Događaj na Facebooku

Budući da će po prvi put nastupiti na Vračar Rocks festivalu u CZK Božidarac 8. novembra u 20 časova, Goran Vasović Vaske i ekipa su odlučili da naprave koncert za čisto uživanje – kako za sam bend, tako i za svoju vernu publiku. Naime, preko FB strane Eve Braun publika sama bira pesme koje će 8. novembra slušati uživo.

Osim što su za svoj prvi nastup u CZK Božidarac članovi grupe Eva Braun prepustili publici da izabere pesme koje želi da čuje na koncertu 8. novembra, odlučili su i da nagrade verne fanove koji prate i podržavaju njihov rad već duže od 20 godina.

Eva Braun je na svom sajtu pokrenula nagradnu igru Vote & Win koja traje do 7. novembra, a u okviru koje svi koji žele da dođu na njihov beogradski koncert neformalno nazvan džuboks live mogu da osvoje besplatne ulaznice.
Zainteresovani za učešće u nagradnoj igri treba da:

  • glasaju za svojih omiljenih 10 pesama,
  • pošalju spisak pesama za koje su glasali i svoje lične podatke (ime, prezime, broj mobilnog telefona) na e-mail admin@evabraun.net,
  • u poruci naglase da su glasovi za set listu za beogradski koncert u Božidarcu.

„Mišljenje publike nam je izuzetno važno! Posebno mi je drago što se pretežno glasa za pesme sa aktuelnog albuma Playback, što samo dokazuje da Eva Braun nije jedan od onih bendova koji se slušaju isključivo iz nostalgičnih razloga“, kazao je Goran Vasović – Vaske koji se sa bendom već uveliko priprema za koncert na Vračar Rocks festivalu.

Podsećamo da se ulaznice još uvek prodaju po pretprodajnoj ceni od 600 dinara u Felix Shopu, TC Sremska. Pred koncert, na ulazu u Božidarac, cena ulaznice iznosiće 700 dinara.


bugge wesseltoft 6. novembar 2013. Muzika bez granica u Savamali bernays_propaganda-002 10. oktobar 2013. Bernays Propaganda u KC Grad Gregory Porter Vodimo vas kroz program Musicology festivala