FlexFab
27. feb
PULS GRADA · clubbing

Švajcarski beat maker “FlexFab” nastupiće u petak u beogradskom klubu “Drugstore”. Podršku će mu pružiti Fatkid Beny (live), Phillie P i Lil Taty. FlexFab će u petak ekskluzivno predstaviti svoj solo projekat “Manoir”, koji je izdat za “Feelin’Music” lejbl. FlexFab je poznat po kombinovanju repa sa „bas“ muzikom, elektronskim zvukom i vinil semplovima. To malo remek-delo koje je izašlo 10. oktobra 2014. godine pokazalo je kako se mogu upakovati ritmovi, začarani basovi koji se kao vile pojavljuju iznenada i naravno melodije koje su već prepoznatljive, dinamične taman koliko i mistične. Ispod visokih plafonskih svodova, okupani svetlima i betonskim odjecima ove beogradske rejv katedrale, organizatori Drugstore žurki planiraju da vas sasvim raspamete i pripreme za nove plesne avanture koje vas očekuju odmah po početku marta.

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115
Drugstore
200
Događaj na Facebooku

Domaću podršku pružiće: Fat Kid Beny, Lil Taty i Phillie P.

Veče nakon ovog nastupa koji svi sa nestrpljenjem očekuju, u Drugstore-u će se održati Kišobran žurka. Spremite se za proslavu nove Florens, ironičnog oca Džona Mistija, zgodne Vakcine, psihodelične pande, pevljive Godine & Godine i sve nove i stare indi rok i elektro hitove. Podsetiće se starijih velikana, ispoštovati mlade nade, planiraju skakanje uz proverene indi hitmejkere, ples uz hipnotišuće melodije. Plan za produžetak meseca ljubavi postoji, a publika se čeka 28. februara.

Hernan Cattaneo 27. februar 2015. Hernan Cattaneo stiže u Beograd 27. februara Crackboy u KC Gradu 14. februar 2015. Crackboy zabavlja zaljubljene Happy people 14. februar 2015. Rođendan DJ ekipe Happy People u klubu Drugstore Stanton Warriors 7. februar 2015. Britanski duo Stanton Warriors nastupa u klubu Dot ·