Festival Nove Perspektive
24. jan
PULS GRADA · zdravlje

Pod sloganom „Slavimo život. Živimo snove“ Centar Novih perspektiva i Mikser House ovog vikenda organizuju zanimljivo druženje. Svi zainteresovani mogu se priključiti četvrtom beogradskom festivalu Novih Perspektiva, koji će biti organizovan ove nedelje, a uz zanimljiv i bogat program posvećen svesnom, zdravom i ispunjenom životu.
Nakon izuzetno uspešnih prethodnih festivala održanih prošle godine, Centar Novih Perspektiva predstavlja još jedan inspirativan, edukativan, kreativan, zdrav, porodičan i autentičan događaj, ovog puta sa porukom:  “Slavimo Život ~ Živimo Snove”.

Mikser House, Karađorđeva 46
Mikser House
200
Događaj na Facebooku

Koncept festivala obuhvatiće celodnevna predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti samorazvoja, umetnosti, zdravog života, motivacije, energetskog rada, duhovnosti i primenjene psihologije, kao i i izlagački deo sa proizvodima i uslugama koji se zasnivaju na prirodnim i zdravim stilovima života.

Posetioci će imati priliku da vide prezentacije na bini sa posebno kreiranim ekskluzivnim programima koji su koncipirani da inspirišu, zabave i motivišu kroz autentične, jedinstvene i inovativne primere dobre prakse muzikoterapije, orijentalnog plesa, joge za decu, Tai Chi-ja, Qi Gong-a.

Svi koji u nedelju budu u Mikser House-u, moći će da prisustvuju nekolicini različitih razvojnih i motivišućih predavanja, kao i da na bini posmatraju prezentacije različitih veština za negu duha i tela.

festival zdravlja 19. mart 2015. Prolećni festival zdravlja u Domu omladine Festival zdravlja 25. septembar 2014. Sutra počinje Jesenji festival zdravlja · · · ·