supenatural
26. apr
KULTURA · muzika

Posetioci devetog po redu Supernatural festivala koji se održava 26. aprila u Supernatural parku na Adi Huji u Beogradu biće u prilici da uživaju u uzbudljivom rokenrol zvuku beogradskih sastava Artan Lili, Ničim izazvan i soul melodijama i fank ritmovima grupe Zemlja gruva.

do
Ada Huja
Supernatural
do 14h besplatno

Kao i prethodnih godina, Supernatural festival nastavlja da neguje koncept dnevnog festivala, slaveći međunarodni Dan planete zemlje.

Posetioci će i ove godine imati priliku da se druže, steknu nova znanja iz ekologije i zaštite životne sredine uživajući u dnevnom svetlu i prirodi.

Supernatural festival tradicionalno počinje tačno u podne dečijim programom i trajaće do 20 časova. Ulaz na festival, kao i svake godine do 14 časova je besplatan.

Ulazinica za deveti Supernatural festival ove godine je račun iz određenih beogradskih Maxi ili Tempo prodavnica na kome su zaokruženi kupljeni Supernatural proizvodi. Kupovina dva Supernatural čaja po ceni od ukupno 400 dinara ili Supernatural čaja i Supernatural meda po ceni od ukupno 550 dinara omogućava besplatan ulaz na festival za jednog posetioca. Spisak Maxi i Tempo prodavnica u kojima se prodaju Supernatural proizvodi dostupan je na sajtu www.supernatural.rs i facebook stranicima – Supernatural festival, Maxi i Tempo. Redovna cena ulaznice će na dan održavanja Supernatural festivala iznositi 600 dinara, dok je program do 14h kao i svake godine, besplatan.

Automatski nacrt 1. januar 1970. Hladno pivo „Vjeruj u mene“ – pogledajte prvi dokumentarni video spot benda Beogradski mladi simfoničari 1. januar 1970. Beogradski mladi simfoničari: Uzbudljivi i drugačiji koncerti Vatra 1. januar 1970. Vatra slavi 4. rođendan uz nastup Araabmuzika ove subote Montage of Heck 1. januar 1970. Pogledajte trejler dokumentarca o Kurtu Cobainu · · ·