Tango
30. okt
KULTURA · PLES

Festival Tango Neutral Weekend 2 održaće se po drugi put od 30. oktobra do 1. novembra 2015. u Centru lepih umetnosti Guarnerius.

Ovaj trodnevni plesno-muzički spektakl, u Beogradu će ugostiti svetsku tango elitu – po drugi put naš grad će posetiti istaknuti argentinski tango umetnici, maestro Ricardo Viqueira i maestra Mirta Tiseyra, koji će u Guarneriusu držati majstorske radionice.

Guarnerius
Događaj na Facebooku

Pored umetnika iz Argentine, festival će okupiti i ugledne tango di-džejeve iz Rusije, Makedonije i Srbije, koji će svojim posebnim odabirom muzike na milongama u Guarneriusu, u potpunosti dočarati atmosferu argentinskih tango plesnih večeri.

Tokom tri nezaboravna dana tango magije, održaće se sedam radionica, tri gran milonge i dve dnevne milonge u Centru lepih umetnosti Gvarnerius koji je i začetnik tanga u našem gradu.

Tango 18. oktobar 2015. Tango večeri u art centru Mestašce cover5 12. oktobar 2015. Lord of the Dance „Opasne igre“ u Sava Centru don kihot 29. april 2015. Ana Cigankova i Metju Golding u baletu „Don Kihot“ u Sava Centru Prokleta avlija 24. april 2015. „Prokleta avlija“ u plesnoj verziji