Gilles Peterson
26. jun
PULS GRADA · clubbing

DJ Gilles Peterson je jedan od najslavnijih svetskih disk džokeja, legenda koja je zahvaljujući svojoj radijskoj emisiji “Worldwide” na BBC-u, unela revoluciju u elektronsku muziku – revoluciju koja još uvek traje! Stvarajući viziju novog muzičkog sveta, Gilles je u protekle dve decenije školovao generacije slušalaca i uputio ih u “potragu za savršenim ritmom”, kako glasi moto svakog njegovog javnog nastupa. Ovog puta, Peterson će umesto u Barutano nastupiti u magacinu Depo.

Depo magacin, Travnička 3
Barutana
850
Događaj na Facebooku

Pošto je preko deset puta obradovao Beograđane svojim glamuroznim nastupima, koji obavezno završavaju dočekom jutra koje svi pamte, Gilles se ovog petka vraća sa svojim jedinstvenim eklektičnim miksom. U njemu ima mesta za najbolji jazzy house, brazilski i kubanski zvuk, neodoljivi plesni funk, kao i nežne momente uz soul. Niko više ne pušta muziku kao Gilles, mešajući sve žanrove samo za vaše zadovoljstvo. Gilles Peterson je poznat po setovima koji traju satima. Majstor dobre atmosfere, londonska ikona cool stila, i ovog puta poručuje našoj publici, koju neizmerno voli, da će jednom kad počne – nastupati do kraja zabave, kad god to bude!

Gilles će ovog petka u magacinu Depo nastupiti uz MC-ja Earl Zingera, a lineup će upotpuniti domaća podrška – Braća Burazeri. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji i to na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

 

No Sleep 26. jun 2015. Velika EXIT žurka u petak u klubu DRUG§TORE Southern Soul 25. jun 2015. Treći Southern Soul festival od 25. do 28. juna Len Faki 19. jun 2015. Berlinski DJ u Beogradu: Len Faki donosi Berghain u Depo magacin Dis-Patch i Drugstore na planini 13. jun 2015. DIS-PATCH&DRUG§TORE: Techno zvezde na +++ (PlusPlusPlus) žurki! · ·