Marčelo (foto: Ana Kašćelan)
9. sep
PULS GRADA · clubbing

Kulturni centar GRAD vas poziva na prvi GRADORAMA vikend, i zvanično otvaranje osme sezone muzičkih dešavanja u beogradskoj meki alternativne kulture. GRADORAMA serijali će vam u toku naredne sezone pružiti bogat muzički program propraćen zanimljivim dnevnim sadržajem, koji će se dešavati u bašti, kao i u unutrašnjem delu KC GRAD-a, i koji će organizatori za ovu priliku posebno prilagoditi.

U petak, nas očekuje nastup domaćeg sastava MARČELO & NAPETI QUINTET koji će otvoriti GRADORAMA vikend, pod otvorenim nebom u prelepom ambijentu gradske bašte. Karte za ovaj nastup se mogu kupiti u KC GRAD-u po ceni od 600 RSD (Early Bird) i 800 RSD. Kapacitet bašte je veoma ograničen, stoga se preporučuje da svi zainteresovani svoju kartu kupe na vreme.

do
Kc Grad, Braće Krsmanović 4
Kc Grad
300
Događaj na Facebooku

Od 22h istog dana, u unutrašnjem prostoru KC GRAD-a, žurka se nastavlja uz beat-ove MYSTIC STYLEZ ekipe u duet postavi FELONEEZY & PHILLIE P. Svi oni koji su prisustvovali Marčelovom koncertu, mogu ostati na Mystic Stylez žurci bez dodatne nadoknade, dok je za sve druge gradoramce cena karte za ovaj događaj 300 RSD.

10. septembar

GRADORAMA subotu otvaramo već od 18:00h sa matineom u bašti, gde vas očekuje bogat sadržaj. Centralni događaj matinea će biti oslikavanje prvog GRADORAMA TOTEM-a, koji će ilustrovati naš poznati alternativni umetnik WEEDZOR. Svaka GRADORAMA će ugostiti jednog alternativnog umetnika koji će u okviru radionice oslikati svoj GRADORAMA totem i tako obeležiti serijal ilustrovanim karakterom velikih dimenzija.

U toku matine za muziku će biti zadužena domaća ekipa BEYOND HOUSE, dok će nam možda i najbolje burgere u gradu spremati BURGER HOUSE!

Ulaz za GRADORAMA matine je besplatan.

GRADORAMA program biće zatvoren uz vikend closing party, a zvezde istog su TIJANA T, KRISTIJAN MOLNAR & VLADA JANJIĆ. Cena karte za closing party je 300 RSD do ponoći i 400 RSD nakon ponoći.


13613225_1818785785075266_8493138646938137073_o cover1 2. septembar 2016. Apgrade Weekend: Festival elektronske muzike na Kalemegdanu No Sleep Belgrade 22. april 2016. Ovog vikenda nema spavanja: GUARANA slavi rođendan u klubu Drugstore Klabing u martu 26. mart 2016. Nicole Moudaber, John Digweed i Guy J obeležiće proleće u Beogradu Elektropionir 17. mart 2016. Otvara se klub Elektropionir ·