Viski sajam
24. nov
PULS GRADA · aktuelno

U subotu, 24. novembra od 12 časova beogradski SubBeerni centar (Cetinjska 15) otvara vrata jedinog Sajma viskija u Srbiji! Degustacija više od 100 vrsta viskija je samo deo programa koji očekuje posetioce na najboljem edukativnom programu o kulturi viskija u Srbiji.

U okviru sajma biće održana jednočasovna predavanja o tradiciji, poreklu i razlikama među vrstama viskija. Predavači su svetski i domaći priznati barmeni: Ansisa Ancovsa, Vladimir Simić, Zdravko Brkić i Marko Miladinović.

Na sajmu se pruža prilika za kupovinu i originalne majice brenda DechkoTzar, srpskog dizajnerskog dvojica Braća Burazeri, koji na kreativan način vezuju Whisky fair i Beograd. Za muzički program i dobru atmosferu biće zaduženi Duo Gitarinet i DJ Ognjen Krstić.

do
Cetinjska 15
Whisky Fair Beograd
350 RSD
Događaj na Facebooku

Ansisa Ancovsa jedan od svetskih šampiona u klasičnom bartendingu ispričaće zanimljivu priču Monkey Shouldera, ko stoji iza njega i kako se on pravi, na svojoj radionici The world’s loudest whisky tasting brought to you by Monkey Shoulder. Zdravko Brkić, Coca-Cola HBC Srbija brand ambasador, na radionici New Arrival And Well-known Whiskey Brands: Naked Grouse & Friends ekskluzivno predstavlja Naked Grouse viski, što je ujedno i premijera ovog brenda u Srbiji. Vladimir Simić, brand ambasador William Grant & Sons, govoriće o jedinstvenom svetu Glenfiddich maltova, najprodavanijeg svetskog single malt viskija, na radionici Malt Master Choice. Predavanje Unrivalled Bowmore, Marka Miladinovića, predavača i člana udruženja Bartenders 710, upoznaće posetioce sa 12 godina starim originalnim Bowmore viskijem. Jedinstveni svet viski koktela predstaviće se na radionici Discover the world of whisky cocktails koju za vas specijalno spremaju Zdravko Brkić i Vladimir Simić.

Celodnevni program i ove godine posetiocima nudi zabavu u vidu raznovrsnih aktivacija kao što su otvoreni stolovi za BlackJack i bilijar, a kao i prošle godine posetioce očekuje i berbernica. Deo prihoda od ulaznica za radionice i aktivacija doniraće se za podršku aktivnostima promovisanja odgovorne konzumacije alkohola.

Kao nastavak sajamskih aktivnosti, sledećeg petka, 30. novembra u SubBeernom centru, organizovaće se i Aukcija otvorenih flaša, tokom koje će ljubitelji viskija imati priliku da kupe otvorene flaše sajamskih velikana po znatno povoljnijim cenama.

Whisky Fair Beograd posvećen je promovisanju odgovorne konzumacije alkohola i obeshrabrivanju prekomerne konzumacije svih proizvoda na samom sajmu, posetiocima se savetuje da ne idu svojim kolima već da koriste usluge prijatelja sajma – Taksi Taxi Srbija.

Ne propustite priliku da upoznate svet viskija. Cena ulaznice za jedan dan sajma je 350 dinara, a radno vreme sajma je u subotu, 24. 11. od 12 do 02h, u nedelju 25.11. od 12 do 20h. Ulaznica se mogu se kupiti putem Eventim portala i njihove prodajne mreže, dok će na ulazu biti ograničena količina karata.

Više informacija o sajmu potražite na whiskyfair.rs ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram.


naslovna 14. novembar 2018. Nauka, umetnost i „Mejkers“ kultura u Beogradu tokom novembra bergman 100 godina film muzika 21. oktobar 2018. „Film, muzika i nešto između“ – sto godina od rođenja Ingmara Bergmana Miodrag Petrovic Ckalja 2 (3) 14. oktobar 2018. Sećanje na Miodraga Petrovića Čkalju Web 11. oktobar 2018. StandUpFest 2018: Regionalno veče u Kombank dvorani · · ·