Helena Hauff
20. maj
KULTURA · muzika

Sa mix pulta legendarnog kluba Golden Pudel, za gramofone beogradskog Drug§tore, dolazi Dj i producent Helena Hauff! U „koferu“ donosi minimal wave, Chicago house i banging electro i acid miks. Njena sada već kultna Birds and Other Instruments party serija, seli se u subotu u Beograd.

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115
600
Događaj na Facebooku

Ovoj umetnici nemačke elektronske scene pridružiće se i naša Tijana T., koja je između ostalog, jedan od retkih DJ-eva sa ovih prostora koji je ostvario ogroman uspeh na svetskoj sceni. Potom, za gramofonima će biti Vitanov - Beyond House i dobro poznat rezident kluba WhyBaneWhy. Karte su do ponoći 300, posle 600 din, a kupuju se na ulazu u klub.

Stuttgart Online 20. maj 2000. Stuttgart Online najavljuju ”the best of” koncert Denis Katanec 10. januar 2015. Denis Katanec i Triko u Kulturnom centru Grad Darkwood Dub - fotograf Aleksandar Ilic 2. januar 2015. Maratonski novogodišnji koncert grupe Darkwood Dub KKN - prvojanuarski koncert 1. januar 2015. Tradicionalni prvojanuarski nastup KKN: Dobre stvari nikad ne prestaju