Hernan Cattaneo
27. feb
PULS GRADA · clubbing

Usled prevelikog interesovanja za nastup Hernana Cattanea, organizator je odlučio da ovaj događaj preseli u prostor koji će bolje odgovoriti na zahteve brojne publike, pa će tako umesto u Depo Magacinu, Cattaneo svoj nastup imati u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3.

Čuveni argentinski DJ i ljubimac domaće publike, Hernan Cattaneo, ponovo će biti gost Beograda u petak, 27. februara, kada će nastupiti Hangaru uz domaću DJ podršku u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar.

Hangar kod Luke Beograd, Knežopoljska 3
Barutana
1200
Događaj na Facebooku

Argentinskog DJ maga teško je opisati kroz jednu reč, osim možda – maestro. Hernan Cattaneo svoju karijeru počinje u rodnom Buenos Airesu krajem osamdesetih godina kada prvi put otkriva house muziku. Frankie Knuckles i ostatak rane house scene uticali su na formiranje njegovog sasvim autentičnog stila. Cattaneo je bio inspirisan različitim uticajima kasnih 80ih, između ostalih i bendovima Depeche Mode i New Order, a ovaj široj dijapazon interesovanja konačno mu je doneo rezidenturu u čuvenom argentinskom klubu Clubland.

Baš na tom mesto imao je priliku da se druži sa velikim DJ imenima tadašnje scene, kao što su John Digweed, Sasha i Paul Oakenfold. Prijateljstvo sa Oakenfoldom rezultiralo je pozivom da se Cattaneo priključi prestižnoj etiketi Perfecto Records, što je bila prekretnica u karijeri talentovanog argentinca. Od tog trenutka, Cattaneo je nastupao na svim prestižnih mestima DJ kulture – od klubova Pacha, Amnesia i Fabric, pa sve do festivala kao što su Burning Man, Tomorrowland i Coachella. Dve godine za redom, Cattaneovo ime našlo se u Top 10 zvanične liste “Top 100 DJs” prestižnog DJ Mag-a, a razlog za ova priznanja, osim besprekornih DJ setova, jeste i Cattaneov neverovatan live preformans koji će Beograđani ponovo imati prilike da vide u petak, 27. februara u Depo Magacinu na adresi Travnička 3.

Domaća DJ podrška u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar upotpuniće lajnap navažnijeg DJ događaja od početka 2015. godine.

Aleksander Kovalski 31. januar 2015. Raj za klabere: Kovalski pod novim imenom otvara Andergraund na jedno veče Frivolous-poster-web 24. jul 9200. Frivolous nastupa u Kulturnom centru Grad Drugstore prvog januara 1. januar 2015. Prvi januar u klubu Drug§tore The Locals 31. decembar 2014. The Locals: Udružena alternativna scena Beograda na dočeku nove 2015.