Elektrana Neon Nacht
22. nov
PULS GRADA · clubbing · KULTURA · muzika

Elektrana u saradnji sa Withoutahoe predstavlja senzaciju hrvatskog klabinga – How Convinient 22. novembra na splavu 20/44. Podrška gostima su subotički DJevi i producenti Lost in the Sound i Neomodern i beogradski DJ Lo-Ryde.

do
Splav 20/44
Elektrana/Withoutahoe
250
Događaj na Facebooku

Iza pogrešno spelovanog imena How Convinient krije se mračni elektro projekat inspirisan konceptualnom umetnošću i porno filmovima. Svoj album prvenac pod nazivom Sexess izdali su za legendarni zagrebački lejbl Home made. Njihov materijal obiluje emotivnim hi-pitch melodijama koje su u savršenoj ravoteži sa krutim 4/4 ritmom i bass segmentima.

Do sad su nastupali uz Faithless, Polymorphic, Florence Foster Fan Club, Popsimonovu i Zarkoffa te na beogradskoj Share konferenciji, Refract festivalu, desetoj godišnjici portala Klubska Scena… Polako završavaju svoj novi album koji treba da izađe naredne godine.

Lost in the Sound je jedan od aliasa koji koristi subotički producent Boris Noiz. Projekat je nastao sredinom 2011. godine sa fokusom na deep house i acid house zvuk pod uticajem čikaškog housea iz osamdesetih. Do sada je uspešno sarađivao sa J.A.M. Traxx ekipom iz Italije (numera Streamline našla na njihovom trećem vinil izdanju) kao i francuskim Got2Go Records (numera Red light našla se na Four Seasons Volume 2 kompilaciji). U međuvremenu je za novoformiranu francusku izdavačku kuću Point Of No Return uradio prvi EP pod imenom Elevated Stations čije izdanje će se uskoro naći u prodaji.

Green Velvet 15. novembar 2013. Green Velvet sutra u Beogradu