Hype bend - humanitarni koncert pomoći
22. jan
KULTURA · muzika

,,Iskrenost i energija“, ,,ljubav i bunt“ samo su neki od izraza kojima se opisuje stvaralaštvo grupe Hype, beskompromisnog zrenjaninskog sastava koji već pet godina uzburkava rokenrol scenu. Hype predvodi Dragana Mijatović (Gaga Lee), harizmatična rokenrol diva koja je obolela od akutne leukemije i kojoj je neophodna podrška svih nas sa kojima nesebično deli svoju snagu, kreativnost i talenat. Na Vračar Rocks festivalu biće održan humanitarni koncert na kojem će muzičari, publika i svi ljudi dobre volje zajedničkim snagama pomoći Dragani da se izbori sa leukemijom. U Centru za kulturu „Božidarac“ nastupiće Partibrejkers, Dža ili Bu i Grate, a sav prihod od prodaje ulaznica biće usmeren na Draganino lečenje.

Centar za kulturu "Božidarac", Radoslava Grujića 3
Centar za kulturu "Božidarac"
500
Događaj na Facebooku

Za sve one koji su iskreni ljubitelji rock’n’rolla ovo je verovatno najdirljiviji trenutak da to i pokažu. Ne samo drugima, i nikada samo kao finansijski doprinos, već uvek i kao veru da se kroz zajedništvo i osećaj pripadnosti nečemu, a u ovoj situaciji pripadnosti dobroj muzici mogu postići velika i humana dela. Dragana Mijatović je godinama uspevala da učini da se publika širom regiona oseća dobro i posebno, vreme je, a na žalost povod je ružan, da joj se za takvu ljubav i nesebičnost zahvalimo, iskreno, skromno, i sa mnogo nežnosti.

Ulaznice su u prodaji u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), a ukoliko ih bude ostalo, na ulazu, pred sam događaj, njihova cena iznosiće 700 dinara.

Denis Katanec 10. januar 2015. Denis Katanec i Triko u Kulturnom centru Grad Darkwood Dub - fotograf Aleksandar Ilic 2. januar 2015. Maratonski novogodišnji koncert grupe Darkwood Dub KKN - prvojanuarski koncert 1. januar 2015. Tradicionalni prvojanuarski nastup KKN: Dobre stvari nikad ne prestaju Zemlja gruva u Festu 31. decembar 2014. Zemlja gruva za Novu godinu u klubu FEST · · ·