StandUp
3. jun
KULTURA

U saradnji London calling (UK), Standup.rs i UK „Vuk Karadžić“, održaće se humanitarni nastup tri stand up komičara iz Londona. Kao hedlajner, nastupiće Jeff Leach, dok će nastup otvoriti Russell Hicks, a voditelj ove večeri biće Mike Sheer. Izvođači i organizatori će ovom prilikom sav prihod uplatiti na račun za pomoć postradalima u poplavama.

UK Vuk Karadžić, Bulevar kralja Aleksandra 77a
StandUp.rs
600
Događaj na Facebooku

Saradnja London calling i Standup.rs traje već tri godine, i ova ekipa je dovodila Eddie Izzarda i Dylana Morana u Beograd, a sada će Jeff Leach, Russell Hicks i Mike Sheer, po prvi put nastupiti u Srbiji i svoje honorare dati u dobrotvorne svrhe.
Jeff Leach je pravi renesansni čovek Pošto je već ostvario veliki uspeh u karijeri na komercijalnom radiju, kao globalni DJ, producirajući za Ministry of Sound i kao prezenter na BBC-u, on je fokusirao svoje obilje talenata na glumu, pisanje i stand up komediju.

Svako ko je gledao Rasela Hiksa zna da nikada nije imao isti nastup. Imajući drugačiji pristup od većine komičara, njegova nepredvidiva improvizacija sa tokom svesnog izvođenja je ubedila mnoge članove publike da se vrate dve noći za redom na njegove nastupe.

Karte su već u prodaji!

StandUp 1. januar 1970. Intervju: Stand up komičari dsc_9302.jpg 1. januar 1970. Stand Up! Jedinstvena umetnost zasmejavanja Foto: Stand up.rs 1. januar 1970. Top 5: Stand up komičar Nikola Silić bira omiljene nastupe Avantura u Mikseru 28. februar 2014. AVANTURA U MIKSerU – Konferencija kreativnih industrija Srbije