Igorov magični spektakl
21. feb
PULS GRADA · deca

Igor Trifunov, mađioničar koga nazivaju i “srpski Koperfild”, održaće “Magični spektakl – Iluzija ili stvarnost “, 21. i 22. februara u Domu omladine sa početkom u 19 časova. Naš najuspešniji mađioničar i iluzionista predstaviće publici impresivne tačke prepune akcije, drame, komedije i naravno “magije”, što garantuje sjajnu zabavu za sve uzraste.

do
Dom omladine Beograda, Makedonska 22
600
Događaj na Facebooku

Igor je širu popularnost stekao TV serijalom Ulična magija  i kao autor iluzionističke predstave Igorov magični šou. Dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja: dvostruki je dobitnik Grand Prixa na Balkanskom kongresu mađioničara, dobitnik je prve nagrade Internacionalnog takmičenja u Mariboru, pobednik je Kongresa mađioničara održanog u Italiji 2013.godine, a na Kongresu austrijskih mađioničara u Beču, u maju 2012. godine, osvojio je prvo mesto u najtežoj oblasti mađioničarstva – manipulaciji. Sve ove tačke koje su Igoru donele najveća priznanja  širom sveta, kao i mnoge druge, publika će imati priliku da vidi u ovom nesvakidašnjem  magičnom spektaklu i da uživa u lepoti iluzije.

Ove godine Igora očekuje Evropsko prvenstvo mađioničara, a kvalifikovao se i za Svetsko prvenstvo 2015. godine.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima i blagajni Doma omladine po ceni od 600 dinara.

Šumadija sajam 23. januar 2014. KG Kids fest na Šumadija sajmu Sportakus 13. januar 2014. Manifestacija „Beograd najmlađima“ ispred Starog dvora Trg otvorenog srca 14. decembar 2013. Trg otvorenog srca do 12. januara Super Kids Battle 30. novembar 2013. Super Kids Battle – internacionalno breakdance takmičenje za decu