vampiri
25. apr
KULTURA · muzika

Vampiri će Rockabilly spektakl prirediti na Vračar Rocks festivalu u Centru za kulturu Božidarac, na mestu koje odiše srećnim vremenima, u sali uređenoj u ruhu ’60tih i ’70tih godina, baš u duhu onih vremena od kojih Vampiri nikada nisu odustali!

Vampiri neguju rockabilly tradiciju i kulturu od davne 1990. godine kada su oformljeni.

Ove godine Vampiri obeležavaju 25 godina benda!

I pre nego što su rockabilly dame i dase doživele svoj „urbani preporod“, Vampiri su negovali topli, pozitivni i veseli duh tih, prema mnogim mišljenjima, najsrećnijih vremena.

do
Radoslava Grujića 3, Beograd
Vračar Rocks!
500
Događaj na Facebooku

Članovi sastava The Few Fellas su prekaljeni r’n’r muzičari poznati publici iz Srbije i okruženja po mnogim projektima i saradnji sa mnogim bendovima, čak i učesšću u pozorišnim predstavama. Ovoga puta, po prvi put zajedno, The Few Fellas, uperiće svetlo na neke tajne izvornog r’n’r -a, a i onoga što je iz toga nastalo.

Bend EXERI je nastao u Beogradu 2011. godine, kao zajednička ideja okupljenih članova koji su imali želju da, pored dobrog provoda odaju počast žanrovima Rockabilly i Doo Wop koji su nepravedno zapostavljeni, naročito na ovim prostorima. Sviraju isključivo obrade, hitove koje gotovo svi znaju, sa ciljem da time podsete i približe ovu vrstu muzike svojim slušaocima.

Festival Vračar Rocks i City Magazine poklanjaju tri puta do dve karte za ovaj koncert. Da biste ušli u konkurenciju za ovu nagradu, potrebno je da napišete u komentarima na ovu vest na našoj FB strani koja vam je omiljena pesma grupe Vampiri.

Todo Mundo Festival 24. april 2015. Belo platno na otvaranju četvrtog „Todo Mundo“ festivala Laka 16. jun 0800. Laka poklanja besplatan koncert Beograđanima VVhile 16. jun 3600. VVhile: Promocija albuma „More“ u Jevrejskoj opštini Summer3p festival 16. jun 6400. Summer3p festival proslavlja jubilej · ·