INAT samit
12. apr
U VAZDUHU · tech/web

Kako definišemo uspeh?
Imamo li pravu viziju kako bi on izgledao? Da li znamo strategiju i plan za njegovo ostvarenje? Koja je trenutna slika IT poslovanja u Srbiji? Koliko je taj uspeh realan u domaćim uslovima?
Da li smo dovoljno umreženi sa stručnjacima iz ovih oblasti? Koja su svetska predviđanja i kako ona utiču na naš region?

Jedna stvar je sigurna: uspeh nije nimalo jednostavno postići, ali su ga svi željni. On utiče na nas prilično lično i ulazi u naše najintimnije prostore. Tu nema sakrivanja i odlaganja, uspeh poziva na punu borbenu gotovost. Uspeh zahteva konstatnu posvećenost i vreme, jer inače nema razloga da postoji. Da bismo se sa njim suočili potreban je adekvatan stav.

do
Dom omladine Beograda/ Share Square/ Impact Hub
INAT
Događaj na Facebooku

Posle godinu dana opet se nalazimo na istom mestu: ponovo se podsećamo na INAT koji nam je potreban da bismo išli u korak sa uspehom. INAT samit je evoluirao i sada nas uči konceptu da je svaki uspeh put. Reč je o procesu koji počinje od e-migracije do digitalne transformacije.

Na INAT samitu 13. i 14. aprila u Beogradu umrežavajte se sa najboljim programerima, marketarima i stratezima. Naučićete ključne stvari o primeni veštačke inteligencije, blokčejna ili IoT-a u biznisu, o stvaranju jednistvenog mindseta kada je reč o IT poslovanju, o tome koje su veštine IT profesionalaca u EU najtraženije, o tome kako nastaje napredna inženjerska kultura u kompanijama, kao i kako motivisati mlade već od 16. godina na IT preduzetništvao.

Ove godine INAT je za vas pripremio brojne govornike koji su profesionalci u svom poslu i cilj je da prenesu što je moguće više znanja i iskustva iz IT oblasti. Silviu-Tudor Serban, osnivač Helios Vision će nam govoriti o primeni veštačke inteligencije u biznisu, Deni Krid je savetnik za transformaciju IT kompanija i dobitnik nagrade za prodajni učinak na svetskom nivou po licenci Brajana Trejsija. Tu je Lazar Džamić, kreativni strateg i profesor na Fakultetu za medije i komunikacije, koji će govoriti o evoluciji marketinškim porukama koje dopiru i do ljudi i do mašina.

Obezbedite svoju kartu na vreme, već danas.Vidimo se na INAT samitu!

Games.con 15. decembar 2017. Games.con 2017 – za tri „levela“ jači Ružica Vrdoljak Ličina, Lars Schmidt, Tomo Ricov, Predrag Grubić, Nikola... 21. septembar 2017. 10. Weekend Media Festival Ram 24. jun 2017. Raspust počinje na trećem po redu „Mts Balkan Tube Festu“ enter-prijave-1 25. april 2017. Na prvom ENTERU: Od Googla do robotike i uspešnih domaćih IT kompanija · · · ·