Indila u Kombank Areni
26. maj
KULTURA · muzika

Najaktuelnija francuska pevačica INDILA, koja je osvojila muzičku scenu globalnim hitom „Derniere Dаnse“, nastupiće u Kombank Areni krajem maja. Očaravajuća pevačica za kratko vreme doživela je ogroman uspeh kako širom Evrope tako i kod nas. Njen singl osvojio je prve pozicije na listama slušanosti u preko 25 zemalja. Pored mega hita “Derniere Dаnse“ (sa preko 187 miliona YouTube pregleda) trenutno su aktuelni singlovi: “Tourner Dans Le Vide” (41 milion YouTube pregleda) koji ozbiljno “preti” da ugrozi slavu prethodnog hita jer je već zavladao top listama, a ova pesma neverovatno je popularna i na našim prostorima; kao i “Love Story” i “S.O.S”. Indilin debi album “Mini World”, jedan je od najuspešnijih albuma prošle godine, a kao dokaz tome je multiplаtinasti tiraž širom Evrope i prvo mesto na top listama u više od 15 zemаljа. Nedаvno je osvojilа Evropsku MTV nagradu zа „Nаjboljeg frаncuskog umetnika 2014″, „Victoires de la Musique“ i EBBA nаgrаdu za Frаncusku. Njenа Fаcebook strаnicа je dostiglа 3.8 milionа fanova, njen Youtube kаnаl imа preko 810.000 pretplаtnikа. Indila će u Kombank Areni nastupiti u okviru novog programskog koncepta, festivala “New Divas” koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske ali i naše muzičke scene.

Kombank Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58
Kombank Arena
2550
Događaj na Facebooku

Ova mlada umetnica, kojoj je pravo ime Adila Sedria, rođena je u Parizu 1984. godine i ima veoma interesantne korene; osim što je Francuskinja ona je takođe i indijskog, kambodžanskog, alžirskog i egipatskog porekla, odakle dolazi orijentalni zvuk u njenim melodijama, kao i vokalne deonice koje su karakteristične za pevače arapskih zemalja.

City Magazine poklanja jednom čitaocu dve ulaznice za ovaj koncert. Da biste ušli u konkurenciju za ovu interesantnu nagradu, potrebno je da u komentarima na ovu vesti na našoj FB stranici napišete koja vam je omiljena Indilina pesma.

 

Marčelo i Napeti Quintet 22. jul 7600. Marčelo & Napeti Quintet u Domu omladine supenatural 26. april 2015. Festival Supernatural na Adi Huji Wovenhand u Domu omladine 25. april 2015. Wovenhand u Domu omladine Beograda Todo Mundo Festival 24. april 2015. Belo platno na otvaranju četvrtog „Todo Mundo“ festivala