Jarboli, foto: Stanislav Milojković
24. apr
KULTURA · muzika

Grupa Jarboli je tokom svog sada već više od dvadesetogodišnjeg rada bila shvatana na razne načine: kao dečačka pojava, vojvođanski pop devedesetih, intelektualni rok, vanžanrovska muzika teška za etiketiranje, protohipsterska tvorevina, romantični i istovremeno angažovani rok… Ipak, kada su u pitanju Jarboli, nema govora o kalupima i strogim žanrovskim odrednicama. Jarboli su beskompromisni – rokenrol atrakcija kakve skoro i da nema na našim prostorima!

Centar za kulturu "Božidarac", Radoslava Grujića 3
Vračar Rocks
Događaj na Facebooku

Na njihovim koncertima stvara se osećaj zajedništva, zbog čega se svaki nastup ovog sada već kultnog benda sa nestrpljenjem iščekuje. Jarboli uvek imaju šta da kažu, i odlično znaju kako to da prenesu – nove ideje i nova energija prštaće sa bine Centra za kulturu Božidarac u petak, 24. aprila, kada će zajedno sa grupom Crvi Jarboli nastupiti na Vračar Rocks festivalu! 

Jarboli su na Vračar Rocks festivalu učestvovali pre tačno dve godine. Održali su koncert za pamćenje i ovekovečili su ga na live albumu ,,Podrška je važna“.

Nema ,,Zablude“ i ,,Neizvesnosti“ – Jarboli za petak 24. april pripremaju ,,Ples“ i bučno električno putovanje kroz suze i smeh!

U veliki beogradski koncert Jarbola publiku Vračar Rocks festivala uvešće superenergičan nastup supergrupe Crvi koju čine članovi sastava Kriške, Bitipatibi i R​epetitor – Damjan Babić, Dragan Jovanović, Ivan Skopulovič i Boris Vlastelica.

Todo Mundo Festival 24. april 2015. Belo platno na otvaranju četvrtog „Todo Mundo“ festivala Laka 27. jun 0800. Laka poklanja besplatan koncert Beograđanima VVhile 27. jun 3600. VVhile: Promocija albuma „More“ u Jevrejskoj opštini Summer3p festival 27. jun 6400. Summer3p festival proslavlja jubilej · ·