jazzanova12
12. dec
KULTURA · muzika

Jazzanova Live feat. Paul Randolph stiže u Beograd 12. i 13.decembra, kao četvrti izvođač koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions, koji će trajati do maja 2018, u klubu Bitefartcafe. Jazzanova je bend koji je prerastao nekada semplovan zvuk i ustalio se kao autorski live band 2009. godine.
U proteklih 5 godina, Jazzanova Live feat. Paul Randolph nastupali su širom planete, na festivalima poput Melt!, Flow, Capetown Jazz, Java Jazz, North Sea Jazz i na mnogim drugim. Time je ovaj bend uspeo u svom dugogodišnjem poduhvatu da energiju svojih produkcija, remiksa i didžejinga prenese na live stejdž. Jazzanova u potpunosti uspeva da predstavi maestralnost svojih produkcija, uz fenomenalan bend koji ih prati na nastupima uživo.

do
Mitropolita Petra 8
Musicology Barcaffe Sessions
1500
Događaj na Facebooku

Albumom „Funkhous Studio Sessions“, koji je izašao 2012, Jazzanova je konačno napravila iskorak. To je bio njihov prvi album sa živom muzikom koji je zadovoljio svakog istinskog ljubitelja muzike, sa afinitetom ka toplom, dubokom i istinskom muziciranju, punom soula. Singl „Now There Is We“ u saradnji sa Paulom Randolphom koji se pobrinuo za vokalne deonice i napisao inspirativan tekst, doneo je fenomenalan ishod, zaraznu mešavinu vokalnog hausa i soulful popa, sa dubokim bas linijama.

Druženje uz kafu je svojevrstan vid umetnosti koji nas povezuje i čini da želimo još više zajedničkih trenutaka, a uz ovu vrstu muzike savršeno se uklapa šoljica vrhunskog espressa, što je Jazzanova i pokazao presmom Coffee Talk, koju će beogradska publika imati pirlike da čuje na njihovom nastupu, 12. i 13. decembra. Karte za ovaj događaj možete nabaviti po promotivnoj ceni na prodajnim mestima Eventima i DDtickets mreže.

marizacover 7. decembar 2017. Poklanjamo vam karte za koncert Marize Chrysta Bell 30. novembar 2017. Chrysta Bell, muza Davida Lyncha, promoviše novi album na Paralel festivalu Kaliopi 7 - foto Georgi  Hristovski_cover 25. novembar 2017. Kaliopi dve večeri zaredom na Kolarcu u akustičnoj varijanti Gramatik 23. novembar 2017. Koncert Gramatika uz podršku Gramophonedzie Live Experience u Belexprocentru