cover4
9. apr
KULTURA · muzika

U Sava Centru će pod nazivom „KONCERT ZA ARSENA, Gabi, Matija i prijatelјi“ biti održan koncert kao jedinstveni omaž Arsenu Dediću, jednom od najvećih i najoriginalnijih muzičkih stvaralaca s ovih prostora u poslednjih 50 godina.

Arsen Dedić je jedan od onih umetnika koji su ostavili tako dubok trag u muzici ovog podneblјa da je teško i nezahvalno napisati bilo šta što će na pravi način opisati veličinu njegovog ukupnog muzičkog stvaralaštva.

Na koncertu za Arsena pored supruge Gabi Novak i sina Matije, nastupiće i neki od Arsenovih dugogodišnjih prijatelјa i saradnika kao što su: Zoran Predin, Zlatan Stipišić Džiboni, Bisera Veletanlić, Zafir Hadžimanov, kao i orkestar Camerata Serbica pod dirigentskom palicom maestra Josipa Cvitanovića.

Milentija Popovića 9
Sava Centar
1700, 2000, 2300 i 2600
Nouvelle Vague u Beogradu 2. april 2016. Nouvelle Vague, Koop i Nipplepeople stižu u Beograd Kralj Čačka 20. jul 4400. Kralj Čačka pred beogradskom publikom Holy Wave 20. jul 1600. Bend Holy Wave iz Teksasa u Beogradu Dan Stuart 25. mart 2016. Dan Stuart, Fernando & Antonio Gramentieri u klubu Elektropionir ·