Pink banana Startas patike
15. sep
U VAZDUHU · grad

U petak, 15. septembra u 20h otvara se novo mesto u centru grada – lifestyle/concept store Jevremova25. Ovaj višenamenski prostor okuplja umetnost, modu, arhitekturu i dizajn, balet, kvalitetnu i neobičnu hranu, dobro vino i šoping – sve one koji učestvuju u stvaranju, ali i one koji znaju da uživaju. Kao takav, prostor Jevremova25 jedinstven je u Beogradu!

Gospodar Jevremova 25
Jevremova25

Gosti će svakodnevno uživati u produženom doručku koji prerasta u branč dok će se za ručak svakoga dana smenjivati dnevni meniji uz stalnu a la carte ponudu. Nešto što ne može da se nađe na drugim, a prednost ovog mesta je rana večera po ugledu na milanski aperitivo koji podrazumeva da će gosti za malo povišenu cenu pića moći da uživaju u neograničenoj količini različitih kulinarskih specijaliteta. Kako bi užitak bio potpun tu je i neizbežni slatki kutak. Uz standardnu postavu u kuhinji će biti organizovana gostovanja kuvara i restorana iz Evrope i regiona kao i kulinarske radionice.

Kao poseban kuriozitet, posetioci će moći da zatraže jelo po svojoj želji, ukusu i načinu ishrane bez obzira da li se ono nalazi na meniju. U Jevremova25 šopu pronaći ćete ekskluzivne kolekcije modnih dizajnera, slikara, ukrase i poklone, home ware i papershop. Ono o čemu se najviše priča je povratak čuvenih patika, Startasica iz Borova.

„Sa ponosom najavljujemo veliki povratak Borova i njihovih Startasica, zajedno sa gumenim modelima za jesen, ali i Borominama i Borosanama za proleće i leto. Tu su, za sada, i brendovi kao što su Yugochic, M- ishka espadrile, Kalis atelier, NV bracelets, Little wonder jewelry iz Splita, Cocopat torbe, Polaroid kamere, probrani komadi naših i stranih modnih dizajnera… Naravno, stalna postavka u šopu će često biti upotpunjavana, a možete očekivati pop-up dizajnera i brendova“, kažu Jovana i Bratislav Mirosavljević, ćerka i tata, kreatori Jevremove25.

Nikako ne treba zaboraviti Arts&Crafts Concept, starosedeoca na ovoj adresi, koji preko 25 godina pruža usluge projektovanja, proizvodnje dizajnerskog nameštaja i elemenata enterijera kao ni Backstage Dance store, specijalizovanu prodavnicu profesionalne baletske i plesne opreme, jedinu te vrste u našoj zemlji.

U planu za naredni period su različiti muzički događaji, izložbe i tematske večere, o čemu će posetioci moći da se informišu na Fejsbuk strani.


Ekipa predstave Sumnjivo lice 15. jul 2017. „Sumnjivo lice“ na Filmstreetu Leila basta 15. jul 2017. LEILA RECORDS slavi peti rođendan Agios Lavrentios Brass Band DF Photo 27. jun 2017. Dortjol Festival: Nova harmonija na raskršću Hand Made Festival Vol 5 - slika jednog od izlagača - Bejzikdizajn 25. jun 2017. Peti „Hand Made Festival“ u Dorćol Platzu · · · ·