Jinx
7. dec
KULTURA · muzika

Zagrebačka retro pop grupa Jinx ponovo se vraća pred domaću publiku. Amstel i organizacija Happynovisad sa ponosom najavljuju koncert jednog od najpopularnijih regionalnih bendova u subotu 7. decembra u Amstel pivari u Novom Sadu.

do
Amstel pivara, Novi Sad
HNS Creative
490, 690, 990
Događaj na Facebooku

Nakon više od dve decenije postojanja, Jinx su nas osvojili svojom energijom, pitkim i pametnim pop zvukom i čarobnim glasom pevačice Yaye. Njihovi hitovi Tamo gdje je sve po mom, Na čemu si ti i Smijem se, kao i energični i emotivni nastupi svrstali su ih među omiljene bendove na ovim prostorima.

Tokom karijere objavili su sedam albuma, poslednja dva Na zapadu (2007) i Diksilend (2010), nakon čak šest godina pauze. Uspešan povratak na scenu doneo im je nominaciju za regionalnu MTV nagradu, ali i brojne nove fanove i prepune koncerte. Iako prvenstveno pop bend, Jinx koketiraju i sa funk i jazz zvukovima, uvek imaju veliki broj muzičara na sceni, tako da će publika kao i uvek, dobiti pravi mali muzički spektakl.

Pored pevačice Yaye (Jadranka Ivaniš) i gitariste Cocoa (Goran Muratović), bend trenutno čine klavijaturista Mr Goody, bubnjar Berko, basista Adam Matijašević i trubač Igor Pavlica.

Pretprodaja ulaznica za koncert počinje u petak 15. novembra putem sajta Gigstix.com, kao i na Gigstix prodajnim mestima. Prva promotivna cena ulaznica u ograničenom broju iznosiće 490 dinara. Cena ulaznica u pretprodaji iznosiće 690 dinara dok će na ulazu biti 990 dinara.

Za sve posetioce biće organizovan besplatan prevoz do Amstel pivare, a više informacija o terminima i mestu polazaka biće objavljeno u nedelji pred koncert.


Molly Nilsson 30. novembar 2013. Vodimo vas na koncert Molly Nilsson Ana Ćurčin, foto: Ema Szabo 29. novembar 2013. Ana Ćurčin u Amerikani Vračar rocks 29. novembar 2013. Kristali, Lutke i Lorna Wing na Vračar Rocks festivalu Romski karavan nade 27. novembar 2013. Romski karavan nade – izložba i koncert grupe Kal ·