Kišobran žurka
31. jan
PULS GRADA · clubbing

Kišobran se ponovo vraća na dve velike bine. Za buđenje iz zimsko-prazničnog sna potreban je jedan dobar recept: vrhunske gitare, dobar bas i zavodljive elektro melodije. Kišobran će sve ključne sastojke dobro umiksati, promešati i isporučiti u subotu, na oba sprata KC Grada, jer ovog puta planiraju da osvoje i galeriju. Gitarski stejdž će dobro protresti sve one koji žele da se oznoje i testiraju svoje vokalne mogućnosti, uz poznate, ali i predstojeće hitove izvođača kao što su Future Islands, Vance Joy, Panda Bear, The Vaccines, Alt-J, St. Vincent, War On Drugs i TV On The Radio.

Kc Grad, Braće Krsmanović 4,
Kc Grad
200
Događaj na Facebooku

I dok će na jednoj bini dominantne biti gitare, na drugoj će svi ljubitelji plesa, svoje stare i nove pokrete, moći da uvežbavaju uz Röyksopp, Years & Years, Caribou, Childish Gambino, Purity Ring, Azealiju Banks, Run The Jewels, Clark, Shamir i ostale na elektro stejdžu. KC Grad i Kišobran vas pozivaju da zajedno sa njima iskusite zavodljive pesme koje će vas pratiti u narednih 12 meseci. Za sve one koji osećaju da staru, 2014. nisu propisno ispratili, kao i da je vreme da na zimsku depresiju stave veliku tačku, znaju gde će biti, ove subote!

Aleksander Kovalski 31. januar 2015. Raj za klabere: Kovalski pod novim imenom otvara Andergraund na jedno veče Frivolous-poster-web 20. jul 9200. Frivolous nastupa u Kulturnom centru Grad Drugstore prvog januara 1. januar 2015. Prvi januar u klubu Drug§tore The Locals 31. decembar 2014. The Locals: Udružena alternativna scena Beograda na dočeku nove 2015. ·