Kurd Maverick
24. avg
PULS GRADA · clubbing

Jedan od najpopularnijih nemačkih haus producenata i miljenik ženske publike, Kurd Maverick, ove subote ponovo je gost naše prestonice. Maverick stiže u Beograd da nastupi u „Bašti kod Juge“ u subotu u okviru „Bašta Sessions“ serijala koji za ovo leto najavljuje još mnoga poznata imena svetske DJ scene. Maverick, čije je pravo ime Čihan Otun, kurdskog je porekla, a u Nemačkoj živi duži niz godina. Ovaj momak postao je interesantna pojava na house sceni remiksom pesme „Pump Up The Jam“, a nakon što je izbacio svoj prvi singl „I Never Rock“, postalo je jasno da se radi o čoveku koji planira dugo da ostane u samom vrhu svetske house produkcije. Pored toga, Kurd je vlasnik hitova „Hell Yeah“ i “Blue Monday”, a sarađivao je sa najboljim svetskim muzičkim producentima.

Bašta kod Juge, Zemunski kej
Bašta kod juge

Muzika i DJ nastupi ovog momka obeležili su proteklu dekadu, a beogradska publika ponovo će imati priliku da ga čuje ove subote u Bašti kod Juge. Maverick je ujedno i miljenik ženske publike, budući da beogradske klaberke uvek traže kartu više kako bi uživo mogle da vide ovog markantnog house DJ maga.

Za one koji su možda još uvek neupućeni – Bašta kod Juge se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima. Svakog dana posle 14h, hotel Jugoslavija baca senku zaklanjajući baštu od sunca i tako pravi prijatan ambijent za ispijanje letnjih koktela i lagani obrok. Večernji ambijent ovog bar-restorana uz odlične svirke i sjajne DJ nastupe jeste ono po čemu je Bašta kod Juge najpoznatija!

Southern Soul 25. jun 2015. Treći Southern Soul festival od 25. do 28. juna Len Faki 19. jun 2015. Berlinski DJ u Beogradu: Len Faki donosi Berghain u Depo magacin Dis-Patch i Drugstore na planini 13. jun 2015. DIS-PATCH&DRUG§TORE: Techno zvezde na +++ (PlusPlusPlus) žurki! Freemasons - DJ vikend 12. jun 2015. DJ vikend – Tom Novy i Freemasons u Beogradu · · ·