Dance 4 Manya
16. okt
PULS GRADA · clubbing

U susret velikom humanitarnom festivalu koji se ovog vikenda, 16. i 17. oktobra, održava u Belexpocentru, klub “Dot” neće otvarati vrata za posetioce tokom ova dva dana, već poziva sve goste da se pridruže plemenitom cilju i ovog vikenda posete “Dance 4 Manya” festival koji kompletan prihod od ulaznica uplaćuje u fond za lečenje dvadesetdevetogodišnjeg Nemanje Ivanovića Manye.

Belexpo centar, Španskih boraca 74
500, 800
Događaj na Facebooku

Ove jeseni, cela Srbija i njena scena elektronske muzike ujediniće se sa jednim plemenitim ciljem: da spasi život dečku čija dobrota i osmeh greju naša srca. Za život Nemanje Ivanovića, poznatijeg kao Manya, đuskaće preko 50 di-džejeva i preko 15.000 ljudi na najvećem humanitarnom festivalu do sada, Dance 4 Manya. Belexpocentar će 16. i 17. oktobra biti mesto gde ćemo se plesom, đuskom, pozitivnom energijom i muzikom boriti za život, za Manju.

Dvadesetdevetogodišnji Nemanja Ivanović iz Velike Plane, boluje od teške bolesti. Dijagnostifikovan redak oblik maligne bolesti (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Lečenje ove bolesti je dug proces i kao takav iziskuje znatna finansijska sredstva, tačnije 120.000 evra. Proces lečenja je ostvariv isključivo na klinici u nemačkom gradu Flensburg, gde se Nemanja trenutno nalazi.

Cena jednodnevne ulaznice iznosi 500 dinara, a dvondnevna festivalska ulaznica košta 800 dinara. Sav profit od ulaznica i pića će biti prosleđen za Nemanjino lečenje.

 

Banda panda rođendan 13. oktobar 2015. Kolektiv Banda Panda slavi 5. rođendan Berlin u Beogradu 3. oktobar 2015. Berlin u klubu DRUG§TORE – DJ Tommy Four Seven Marko Nastić 25. septembar 2015. Nastićeva poslastica: Old school techno sa vinila! Astral Projection 29. avgust 2015. Astral Projection u Barutani ove subote