Nouvelle Vague u Barutani
22. avg
KULTURA · muzika

Za beogradske fanove hangar kod Luke Beograd će krajem avgusta biti pravo mesto da se susretnu sa članovima najpoznatijeg cover benda na svetu, Nouvelle Vague se vraćaju u Beograd. Ovaj bend je u regionu uvek rado viđen i prihvaćen gost, izmeđuostalog i zahvaljujući harizmatičnim pevačicama koje izvode poznate melodije novog talasa pakujući ih u sasvim novo ruho sa primesima brazilskih pop ritmova. Koncerti Nouvelle Vague su uvek događaji koji se dugo pamte i na koje se sa zadovoljstvom vraća. O njihovom uspehu svedoče preko 700 hiljada prodatih primeraka albuma, na stotine rasprodatih koncerata širom sveta, a organizatori podsećaju da će se cena karata menjati kako se koncert bude primicao.

Hangar kod Luke Beograd
Barutana
1200

Posetioci ovog koncerta će moći da čuju neke od legendarnih numera izvedene u Nouvelle Vague maniru, kao na primer Love Will Tear Us Apart (Joy Division), In A Manner Of Speaking (Tuxedomoon), Master and Servant (Depeche Mode), God Save the Queen (Sex Pistols), Dancing with Myself (Billy Idol), Road to Nowhere (Talking Heads) i mnoge druge. Bend predvode producenati Marc Collin i Olivier Libaux, a slava se dogodila nakon što su svetu pokazali svoje verzije hitova novog talasa, punk i rock klasika. Zaštitni znak benda su i energični live nastupi sa dve uvek harizmatične i vrhunske pevačice.

Rita Braga 22. avgust 2014. Rita Braga i Daniel Kovač u Gradu Refresh festival u Kotoru 26. avgust 5200. Osmi Refresh festival u Kotoru Goribor 1. avgust 2014. Goribor u Barutani Katarina Kačunković 25. jul 2014. Katarina Kačunković u bašti Mikser Housea · ·