Straight Mickey and the Boyz u Domu omladine Beograda
21. maj
KULTURA · muzika

Ovaj bend se poslednjih godina čvrsto pozicionirao na srpskoj alternativnoj sceni i pobrao puno simpatija publike. U pitanju je dinamičan trio sjajnih mladih muzičara iz Beograda, koji je već poznat javnosti kao izuzetna koncertna atrakcija.

Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka pa čak i avant džeza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu koja ima opojan miris dobrog duha Beograda.

Na njihovim koncertima uvek sve bukti od progresivnih muzickih zamisli i žestoke energije, pa smo sigurni da će tako biti i ove subote na koncertu kojim će promovisati svoj prvi i nedavno objavljeni album.

Dom omladine Beograd, Makedonska 22
Dom omladine Beograda
500
Događaj na Facebooku

U kratko vreme od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rok tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo. Ovih dana objavili su i veoma zanimljiv spot na kojem defiluju brojni muzičari sa domaće podmlađene rok scene, a tu su i neki pripadnici srednje generacije, a sve u cilju pozivanja na koncert koji ih očekuje u Domu omladine Beograda.

Dugoočekivani debi album Straight Mickey And The Boyz je spreman, ako ste i vi vreme je da se priključite svima onima koji će sutra plesati uz energičnu trojku!

Hor bečkih dečaka 21. maj 2016. Svetska muzička atrakcija: Hor bečkih dečaka u Beogradu cover4 20. maj 2016. Popečitelji i Tevarbulebra nastupaju u KC Grad RHCP u Božidarcu 20. maj 2016. Beograd ima Red Hot Chili Peppers i Arctic Monkeys Obojeni program 13. maj 2016. Obojeni program u Elektropioniru · ·