Svi na pod!
4. apr
KULTURA · muzika

Nakon dve i po godine od objavljivanja albuma “Prvi!”, miljenici regionalne publike – “Svi na pod!” predstavljaju svoj novi album “Mladost”, koncertnom promocijom u Mikser Houseu. Publika će 4. aprila 2014. pored singlova koji su već postali hitovi, poput „Puta”, „Zlatnih spirala”, „Barakude”, po prvi put moći da čuje do sada neizvedene pesme sa albuma “Mladost”, koji će objaviti nova izdavačka kuća Lampshade media, čije je ovo prvo izdanje.

do
Mikser House, Karađorđeva 46
500
Događaj na Facebooku

Album Mladost donosi 11 pesama, koje karakteriše kvalitetni elektro pop zvuk u kombinaciji sa nekoliko čvršćih r’n’r momenata uz ritam sekciju pod uticajem fanka i afro-američkog nasleđa. Numere na albumu dobijaju poseban muzički ambijent zahvaljujući ezoteričnim gitarama, prepoznatljivom “jazzy” saksofonu i upečatljivom vokalu Bojane Vunturišević. Gosti na albumu su Nebojša Zulfikarpašić i Mickey Straight na gitarama, Andrijana Belović, Goran German, Ida Prester, kao i hor “Kružok” u pesmi Put.

Sa albuma Mladost se već izdvojilo nekoliko singlova, među kojima je i Barakuda za koji je nedavno snimljen nesvadikašnji spot u saradnji sa nagrađivanim plesnim studiom “Dance Factory”. Prvi singl Do kraja sveta naprečac je osvojio domaće top liste, dok je spot za ovu pesmu uvršten u 50 najboljih, po mišljenju publike regionalnog MTV kanala. I drugi singl i spot za pesmu Put, kao i treći za Zlatne spirale dospeli su na prva mesta top lista u Srbiji (B92, Studio B, Jelen Top 10…) i bili visoko plasirani na regionalnim listama.

)

Produkciju albuma finansijski je podržala Raiffeisen banka u okviru svog brenda namenjenog mladima – Raiffeisen CLUB – kojim pomaže mladim i ambicioznim ljudima realizacijom njihovih planova.

)

Povodom koncertne promocije i izlaska novog albuma, Petar Rudić poručuje: „Koncertom u Mikser Houseu, 4. aprila, započinjemo promotivnu turneju novog albuma Mladost i okrećemo potpuno novi list u našem dosadašnjem radu. Jača i spremnija nego ikada, naša mala ekipa je rešena da putuje i svira sto više, i to svuda po regionu. 4. april nam znači mnogo jer tog dana počinje turneja kojoj se radujemo više nego ikada. Sam album je, po našoj staroj navici, sublimirao zajednički rad u poslednjih nekoliko godina. Potpuno novim zvukom želimo da pomerimo granice i skrenemo pažnju na sebe, ne bi li se što više ljudi priključilo našem zajedničkom putovanju kroz Mladost.“

)

Koncert 4. aprila 2014. se održava u Mikser Houseu (Karađorđeva 46, Beograd) i počinje u 21 čas. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara u pretprodaji, dok će cena na ulazu iznositi 700 dinara.

Nikola Vranjković 4. april 2014. Vodimo vas na koncert Nikole Vranjkovića + Brigand u centru kulture Božidarac Rita Braga 2. april 2014. Rita Braga u Kulturnom centru Grad Nevski 1. april 2014. Prvoaprilsko duvanje 2 u UK Palilula Norman Beaker Band 29. mart 2014. Norman Beaker Band u Domu omladine