Heartefact letnji kamp
18. avg
KULTURA

Hartefaktova Letnja škola produkcije, umetnosti i kulture je nastala iz potrebe za stručnim kadrovima koji bi se bavili produkcijom u oblasti izvođačkih i vizuelnih umetnosti u Srbiji i regionu.

Polaznici osim konkretnih znanja iz prakse postaju i deo mreže saradnika Heartefacta i naših regionalnih partnera. Posle dobrih iskustava Škole održane 2012. godine na Kopaoniku, ove godine Letnja škola se organizuje po drugi put. Tema ovogodšnje škole je odnos umetnika, umetničkog dela i produkcije. Letnja škola PUK je organizovana kao proces učenja kroz praksu timskog stvaralačkog procesa. Predavači i mentori su istaknuti profesionalci iz regona u oblastima koje spajaju umetničko i produkciono delovanje.
Poseban kvalitet programa je mogućnost polaznika da lično upoznaju i razgovaraju sa profesionalcima iz oblasti vizuelnih, izvođačkih umetnosti i produkcije.

do
Bajina Bašta
Heartefact
Događaj na Facebooku

Letnja škola PUK će primiti 20 polaznika podeljenih u dve grupe: umetničku i produkcionu. Obe grupe će imati konkretan zadatak koji će raditi sa mentorima samostalno i zajednički. Letnja škola PUK traje 7 dana u Bajinoj Bašti. Škola je besplatna. Polaznicima su obezbeđeni smeštaj i hrana.

Pravo učešća na konkursu imaju studenti i mladi profesionalci različitih oblasti sa prebivalištem na teritoriji Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Srbije i Kosova. Nastava će se realizovati na srpskom jeziku.

Prijava se vrši putem elektronske pošte janko@heartefact.org. U mail-u je potrebno poslati biografiju i kratko motivaciono pismo. Sa kandidatima koji prođu u drugi krug biće obavljen razgovor (za one koji nisu iz Beograda, razgovori će biti vođeni Skype-om).

Konkurs je otvoren do 20.07.2015. godine.

DEV9T 8. jun 2015. Festival DEV9T: Burning Man na srpski način Oliver Šotra - stand up komičar 6. maj 2015. Englez u Beogradu – Nastup stand-up komičara Olivera Šotre Baushtelle 30. januar 2015. Baushtelle Balkan Temple – tribina, performas i koncerti Alen Badju 12. januar 2015. Alen Badju gostuje u Beogradu i Novom Sadu · ·