banner-580x580
11. jan
U VAZDUHU · promo

Početak godine je uvek izazovan. Neke planove i ciljeve ste postavili, oko nekih snova i želja se dvoumite. Zato se smo se postarali da vaš odlazak u kupovinu dobije veću vrednost.

Prošetajte do Stadion Shopping Centra u periodu od 11. do 14. januara, da kreirate magičnu 2018. godinu. Čekaju vas besplatne kreativne radionice, predavanja, druženja, vežbe i savetovališta po pitanju zdravlja, karijere, putovanja i ljubavi koji će vam pomoći da ostvarite svoje želje i da vam čitava godina, u svim segmentima života, bude uspešna i ostvarena.

U petak, 12. januara, od 18.30h Dragana Jović „Fengshui“ konsultant iz Holističke akademije „Maya“ ispričaće vam kako da pripremite prostor u skladu sa ovom tradicionalnom naukom za predstojeću godinu Zutog Psa. Nakon toga vas čeka mini revija radova đaka Škole modnog dizajna.

U subotu, 13. januara, u Srpsku Novu godinu uvešće vas „Sanda i Shoica“, od 18h, a od 18.30h vas čekaju Jasmina Stojanović, urednica magazina „Sensa“ i Branka Kovačević, autorka knjige „Kako postati ikona stila: Beograđanke znaju”, da zajedno osmislimo najbolju 2018.

Cela manifestacija će imati i humanitarni karakter. Deo prihoda koji izlagači ostvare ići će specijalizovanoj dobrotvornoj organizaciji Belhospice, koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijentima sa malignim bolestima u progresivnom, uznapredovalom stadijumu za koji je prognoza ograničena. Takođe, i svi posetioci će imati prilike da doprinesu radu ove organizacije.

do
Zaplanjska 32, Voždovac
Stadion Shopping Center
Besplatan
Događaj na Facebooku

Tokom ova četiri dana u tržnom centru među gostima programa smenjivaće se poznata imena: astrolog Sofija Uroda, numerolog Jelena Elena Simunović, Tatjana Čopa, fitoterapeut i osnivač prirodne kozmetike Oriša, Ana Strugar Savić i Simonida Zorić Jančić, terapeuti Holističkog salona „Detelina“, Vesna Dimitrijević, instruktor joge i trener za lični razvoj Holističke akademije Maya, Teodora Novaković, preduzetnica i osnivač brenda Mesec i zec, Daniela Prokić Manojlović, energoterapeut, aroma i kristaloterapeut, predstavnici Barcino Travel turističke agencije, Zoran Stegić, personalni trener i wellnes savetnik, Denis Tomović, Usui reiki Master, Kundalini reiki Master, praktičar Arhanđeoskog reikija iz Holističke akademije Maya, Ivana Radojević osnivač Zvezdanik kocki i Marija Dajić, NLP master, Milica Lalović Božić, Grandmaster učitelj i terapeut tehnika za podizanje životne snage i autor knjige Žena Zmaj, Vesna Stojanović, međunarodni Bahov praktičar i edukator, Slavica Pavić, manuelni terapeut iz Holističke akademije Maya, Spomenka Divljan, trener za lični razvoj i psihopedagog. Svi oni, zajedno, otkriće tajne kako da vam ova, ali i svaka sledeća godina budu magične u svakom pogledu.

Dođite u Stadion Shopping Center da se uverite da postoje tehnike, prakse i načini da i one snove koje dugo sanjate konačno ostvarite. Ništa nije nerealno, to je samo jedan pogled na svet.

Lexingtonbend 22. decembar 2017. Rajiceva Shopping Centar: Koncert Lexington benda cover sc stadion 3. jun 2017. Šoping groznica u SC Stadion Big Bend RTS 3 31. mart 2017. UŠĆE Shopping Center slavi osmi rođendan coverstudyins 10. mart 2017. Studiraj u Švedskoj i radi svuda u svetu · · · ·