Vračar rocks
29. nov
KULTURA · muzika

Centar za kulturu Božidarac je najbolje mesto da se oživi zvuk nekih davno zaboravljenih vremena – power pop šezdesetih, punk rock, new wave i mod kulture.

do
Centar za kulturu Božidarac, Radoslava Grujića 3
Vračar Rocks
300
Događaj na Facebooku

Ovaj užitak će nam sutra, u petak 29. novembra, pružiti sastav Lutke. Trenutno aktuelne po singlovima Poslednji put i Laku noć, draga, obradi Lea Martina, Lutke će pred beogradskom publikom odsvirati najveće hitove iz 15 godina duge karijere, uključujući i pesme sa prvog albuma koje nisu svirali više od deset godina. Koncertom na Vračar Rocks festivalu Lutke počinju sa promocijom albuma Spiralni snovi koji će objaviti početkom sledeće godine.

Pored Lutki, u petak će na Vračar Rocks festivalu nastupiti i Kristali koji su, kako sami kažu, pripremili „the best of the best“ repertoar. Sviraće svoje najveće hitove i ,,prošetaće“ nas kroz dosadašnju karijeru benda, uz poseban naglasak na pesme sa aktuelnog albuma Samo bluz.

Lorna Wing je bend koji će sutra zagrejati publiku za nastup Lutki i Kristala – dobar chill i down-tempo zvuk, swing i dub ritmovi su nam i više nego potrebni u ove hladne dane.

Ulaznice su još uvek u pretprodaji po ceni od 300 dinara, dok će na ulazu u CZK Božidarac, pred sam koncert, ulaznice koštati 500 dinara.

Koncert počinje u 20 časova.

Vračar Rocks i City magazin dele tri puta po dve karte za ovaj događaj. Da biste ušli u konkurenciju za nagradu napišite u komentarima na ovu vest na našoj FB strani vašu omiljenu pesmu grupe Kristali.

Elemental 22. novembar 2013. Elemental na Vračar Rocks festivalu slavi 15. rođendan Dza-ili-Bu-005.jpg 1. januar 1970. DŽA ILI BU NA VRAČAR ROCKS! Romski karavan nade 27. novembar 2013. Romski karavan nade – izložba i koncert grupe Kal Elektrana Neon Nacht 22. novembar 2013. How Convinient na 20/44 · ·