Kultur Shock
8. dec
KULTURA · muzika

Dom omladine Beograda će 8. decembra ugostiti jednu od najzanimljivijih mešavina balkanske, romske i popularne muzike, sastav  Kultur Shock.

do
Dom omladine, Makedonska 22/IV
Dom omladine
1000

Predvođen sarajevskim frontmenom Đinom Jevđevićem, koji je kao u holivudskim biografijama prešao put od ratnog područja do kultnog statusa u Americi, Kultur Shock nastavlja da ruši žanrovske barijere i svojim autentičnim zvukom pridobija armiju obožavalaca od Sijetla do Indonezije. Na koncertu će biti promovisan album Tales Of The Grandpa Guru vol. 1.

Kao predgrupa na velikom beogradskom koncertu nastupiće Seljačka Buna.

Seljačka Buna svira samoproklamovani žanr agro-metal. U muzici Seljačke Bune dominira metal zvuk sa primesama klasičnog roka, bluza i etna. Tekstovi su mahom humoristički, sa satiričnom crtom i blagom kritikom trenutnog stanja u državi i svetu. Bave se temama ljubavi, religije, narodne epike, te rok i pop stereotipa.

Jinx 7. decembar 2013. Jinx stižu u Novi Sad Molly Nilsson 30. novembar 2013. Vodimo vas na koncert Molly Nilsson Ana Ćurčin, foto: Ema Szabo 29. novembar 2013. Ana Ćurčin u Amerikani Vračar rocks 29. novembar 2013. Kristali, Lutke i Lorna Wing na Vračar Rocks festivalu