Ladies Night
27. nov
KULTURA · film/TV

Specijalna projekcija za dame uz premijeru filma „Mračne ulice Menhetna“ u kome glavne uloge igraju Marion Kotijar i Hoakin Finiks, biće održana 27. novembra.

do
Cineplexx Delta City
Cineplexx

U potrazi za novim početkom i američkim snom, davne 1920. godine, Eva Cibulski i njena sestra Magda, iz svoje rodne Poljske plove za Njujork. Kada stignu na ostrvo Elis, lekari otkrivaju da je Magda bolesna i sestre bivaju razdvojene. Eva je na ulicama Menhetna, a njena sestra je u karantinu. Sama, bez ikoga i u očajničkoj želji da bude sa Magdom, Eva ubrzo upoznaje Bruna, šarmantnog, ali zlog čoveka, koji je tera na prostituciju. Jednog dana, Eva upoznaje Brunovog rođaka, mađioničara Orlanda. On obara Evu s nogu i ubrzo postaje njena jedina šansa da pobegne iz košmara u kome se nalazi.

Reditelj Džejms Grej, najpoznatiji po filmovima Mala Odesa i Ljubavnice, nam u filmu Mračne ulice Menhetna predstavlja intrigantnu priču o mladoj medicinskoj sestri koja se bori da preživi u mračnom Njujorku 1921. godine. Glavne uloge u filmu tumače Marion Kotijar, Hoakin Finiks i Džeremi Rener.

Ladies Night uz premijeru filma Mračne ulice Menhetna održaće se u sredu, 27. novembra samo u Cineplexxu Delta City i Kragujevac Plaza od 20 časova. Zagarantovano dobar provod za sve dame i njihove pratioce uz sniženu cenu karte i poklone! Sve posetioce večeri očekuje poklon magazin Gloria IN i koktel Campari Orange.

a-bout-de-souffle-original.jpg 1. januar 1970. 10 najromantičnijih filmova Ben Affleck 1. januar 1970. Bafta za najbolji film Benu Afleku faf_logo_mali1.jpg 1. januar 1970. AUTORSKI FILM U BEOGRADU