Palme u snegu
25. avg
KULTURA · film/TV

Ladies night uz predivnu ljubavnu priču „Palme u snegu“ i urnebesnu komediju „Kako biti solo“, biće održan u nedelju, 14. februara samo u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, sa početkom u 19:30 časova. Dan zaljubljenih pripadnicama lepšeg pola te večeri donosi dva sjajna filma na veliko platno bioskopa Cineplexx, poklon magazin Cosmopolitan uz svaku kupljenu ulaznicu, ali i poklone iznenađenja koje su pripremili Rimmel i Playboy.

Cineplexx Ušće Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza
Cineplexx

Da li ste nekada voleli toliko snažno da vam se činilo da biste za tu ljubav mogli umreti, ali i ubiti? „Palme u snegu”, film reditelja Fernanda Gonzalesa Moline sa Mariom Kasasom u glavnoj ulozi, upravo je priča o takvoj ljubavi koja nas vraća u kolonijalno doba Ekvatorijalne Gvineje.

Zabranjena ljubav začeta u burnim vremenima prevrata i neobičnim istorijskim okolnostima, povešće nas u nezaboravno putovanje kroz vreme i prostor, učinivši da pobegnemo iz sveta koji nas okružuje i poverujemo kako snagom volje i iskrenih osećanja čak i palme mogu procvetati u snegu.

Ukoliko se odlučite da ovaj dan provedete sa najboljom drugaricom ili sestrom Dakota Džoson i Rebel Vilson će vam pokazati na koji način između svih flertujućih poruka i veza za jednu noć, naučite „Kako biti solo” u svetu u kojem je ljubav – must have.

"Zulender 2" u centru sveta mode 11. februar 2016. Komedija „Zulender 2″ od danas u bioskopima Our Last Tango 29. januar 2016. Festival evropskog dugometražnog dokumentarnog filma „7 veličanstvenih“ po 12. put u Beogradu Trči zeko trči 21. decembar 2015. Najkraći dan: Događaj koji slavi kratkometražni film Kuda dalje 25. avgust 2400. Projekcija dokumentarnog filma „Kuda dalje“ ·