Lady Fair
12. sep
PULS GRADA · lepota

Za deset dana, ispred shopping centra „Ušće“ počinje IV „Lady fair“- manifestacija samo za dame. Uz besplatan ulaz za sve posetioce, tokom oba dana, 12. i 13. septembra od 10 do 19 časova organizatori najavljuju pravo uživanje za pripadnice lepšeg pola.

do
Lady Fair
Događaj na Facebooku

Osim bogatog i raznovrsnog programa na bini u kome će posetioci uživati, na Lady fairu biće oko 50 izlagača, koji će predstaviti širok spektar proizvoda: razne kozmetičke preperate, kreme, maske, aparate za depilaciju, mlečne i voćne napitke, zatim nakit za sveku priliku, razne vrste zdrave hrane i drugih zanimljivih sitnica i brendova interesantnih svakoj ženi… Takođe, veliki broj izlagača organizovaće kreativne radionice u kojima će dame naučiti i saznati dosta toga novog iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene.

Veliko interesovanje pripadnica lepšeg pola je za Ženski kutak u okviru koga će se družiti sa astrologom, numerologom i saznati šta ih čeka u budućnosti, zatim organizovan je i „Dan za ulepšavanje“ kada će dame moći da srede svoje nokte, stopala, isprobaju šmiku i još dosta toga.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije: Dove, Frikom, Elvita i Milka pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady faira.

Kozmetika 11. oktobar 2014. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ Dodir Pariza 26. april 2014. Dodir Pariza na Beogradskom sajmu Sajam kozmetike 21. mart 2014. Sajam kozmetike na Novosadskom sajmu Svet lepote 15. mart 2014. Svet lepote u Kombank areni