Chinawoman
3. dec
KULTURA · muzika

Uvek kada je bila tu, koncerti su bili rasprodati i za pamćenje. Sada, nakon dve godine dolazi prvi put nakon poslednjeg objavljenog albuma „Let’s part in style“ i nakon serije koncerata širom Evrope. Michelle Gurevich, Kanađanka ruskih korena, sa adresom u Berlinu, od majke balerine, svojim predivnim glasom niz godina unazad popunjava prostor između melanholije i sreće, rušeći žanrovske granice muzikom koju stvara.

Kc Grad, Braće Krsmanović 4,
Kc Grad
Događaj na Facebooku

Jedan od najlepših i najdirljivijih odgovora na građanske demonstracije u Istanbulu pre par godina možemo naći u pesmi „Kiss in Taksim square“ koju je direktno posvetila okupljenima u glavnom gradu Turske. U četvrtak i petak dolazi sa svojim bendom i kao što su „Blue eyes Unchanged“, sigurni smo da se ni Chinawoman nije promenila u nameri da nas povede do najdubljih i najtananijih emocija te zimske noći.

Oba koncerta su rasprodata, domaću podršku pružiće beogradski kantautori Ilija Ludvig (četvrtak 3. decembar) i Ana Ćurčin (petak 4. decembar). U petak, odmah nakon koncerta žurku nastavljaju VRC devojke, a Kc Grad otvara vrata svima koji nisu stigli da kupe kartu za nastup Chinawoman sa simboličnom cenom karte od 100 dinara.

Božo Vrećo i Halka 3. decembar 2015. Veče sevdaha u Savmali: Božo Vrećo i Halka cover2 2. decembar 2015. Rundek Cargo Trio nastupaju dva dana zaredom u Novom Bitefartcafe klubu Delaney Davidson 1. decembar 2015. Delaney Davidson dolazi u Beograd Giant Sand koncert 29. novembar 2015. Koncert grupe Giant Sand prvi put u Beogradu · · · ·