Locals
9. maj
KULTURA · muzika

“Locals” se vraća u velikom stilu da ponovo okupi najbolje od Beograda na jednom mestu! Ekipe dosadašnjih “lokalaca”, pojačane novim snagama, na novoj lokaciji – zdanju KPGT-a, preuzeće Beograd u večeri 9. maja i doneti centralni muzički događaj lokalne DJ scene. Ukupno 9 ekipa koje čine čak 24 izvođača nastupiće na drugoj po redu Locals žurci, a to su: Vatra, Mystic Stylez, Kišobran, Picasso Punk, Banda Panda, All That Bass, Idemo Na Mars, Ewox & Tamarinsky i Kristijan Molnar.

KPGT, Radnička 3, Beograd
Locals
Događaj na Facebooku

U pitanju je najkompletnije i najznačajnije okupljanje beogradske alternativne scene novijeg datuma, a svaki pravi klaber zaokružiće 9. maj u svom kalendaru i nacrtati se u KPGT-u da zajedno sa svojim omiljenim izvođačima “preuzme” prestonicu na jedno veče.

Marčelo i Napeti Quintet 16. jul 7600. Marčelo & Napeti Quintet u Domu omladine Americana Night u Studentskom gradu 16. jul 6800. Ana Čurčin na otvorenoj sceni DKSG supenatural 26. april 2015. Festival Supernatural na Adi Huji Wovenhand u Domu omladine 25. april 2015. Wovenhand u Domu omladine Beograda