Lollobrigida
26. apr
KULTURA · muzika

Lollobrigida je bend koji pruža zabavu svima koji to žele na jedan zreo i prefinjen način, a opet u potpunosti kontroverzan i razuzdan. Na koncertu u klubu Gun posetioci će imati prilike da pored hitova “Moj dečko je gej”, “Volim te”, “Sex On TV” i “Tražim te” čuju i najnoviju pesmu „Uzalud“.

do
Gun club, Miloša Pocerca 10
500
Događaj na Facebooku

Sa novom ekipom sjajnih muzičara i članovima benda Svi na pod, Lolle su nedavno snimile i objavile spot za ovaj singl.

“Pjesmu Uzalud snimili smo s našim prijateljima iz benda Svi na pod. Petar Rudić snimao je i producirao pjesmu, a Bojana Vunturišević je s nama pjevala, vrištala i skakala. Sviđa nam se muzika benda Svi na pod i Bojanin vokal, ali htjeli smo je staviti u malo žesći kontekst, da vidimo kako ćemo nas tri funkcionirati u punk varijanti. Ispalo je sjajno, mislim da je i Bojani godio izlet u Lollobrigidin tvrđi zvuk. Pjesma je pravi girl riot, a spotom smo htjeli prenijeti energiju žive svirke. Svi članovi benda Lollobrigida su novi (osim mene i Petre), to je sad beogradska ekipa mladih dečki iz BIGZ-a, ovo je moment da ih upoznate. S obzirom da sam spot snimala u 9. mjesecu trudnoće, moje kolegice za mikrofonom – Petra i Bojana, također nose ‘trbuhe’, iz solidarnosti,” rekla je Ida Prester.

Sastav Lollobrigida, karakterističan po glasnim nastupima, 2009. godine osvojio je laskavu MTV nagradu, Best Adria Act. Za najgledanije spotove prošle godine – Stroboskop i Pilula, bend je 1. aprila 2014. osvojio i dve zlatne MTV nagrade.

Novi album Pilula je ultimativni dance pop album za široke mase, koje je bendu ustalio status jednog od najvećih regionalnih elektro-pop zvezda i možemo ga smatrati najboljim ostvarenjem u njihovoj karijeri.

Ulaznice po ceni od 500 dinara su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

Dado Topić 26. april 2014. Dado Topić u Nišu Urban & 4 live 26. april 2014. Urban & 4 live u novosadskoj Fabrici Road 2 Fresh Island 26. april 2014. Road 2 Fresh Island u Domu omladine Ana Ćurčin, Dukat 25. april 2014. Ana Ćurčin i Stray Dogg u Kulturnom centru GRAD · · ·