cover5
12. okt
KULTURA · PLES

Muzičko-scenski spektakl Lord of the Dance s novom spektakularnom predstavom „Opasne igre“ održaće se u beogradskom Sava Centru.

Genije Majkl Fletli se vraća posle 20 godina otkako je uveo irski ples na svetsku scenu. Lord of the Dance „Opasne igre“ hrabro se udaljava od originalne postavke. On predstavlja napredak plesne forme i umetnosti u jednom intenzivnom spektaklu s 20 godina iskustva.

Majkl Fletli je obuhvatio očaravajuće nove plesove, vrhunsku vizuelnu tehnologiju, osvetljenje, novi zvuk, predivne kostime i potpuno novu muziku u ovu uzbudljivu produkciju koja će opčiniti publiku.

Milentija Popovića 9
Sava Centar
2200, 2500, 2800, 3300 i 3500

Don Dorka postaje mnogo moćniji i okrutniji nego ranije. Može li Gospodar i dalje da pobedi u bici? U predstavi se pojavljuje i pop zvezda Nejdin Kojl (Girls Aloud) kao senzualna boginja Erin, koja peva originalne pesme kompozitora Gera Fahija.

U dirljivoj prvoj video sceni, Majkl Fletli će odvesti publiku na putovanje od njegovog početka do sad, kad predaje svoj talenat i harizmu genijalnom novom Gospodaru i ekipi. Ova dramatična nova verzija originalnog Gospodara plesa dostiže vrhunac u napetom duelu između novog Gospodara i njegovog ljutog protivnika Dona Dorke. Kao i uvek, šou se završava svetski poznatim bisom koji će držati publiku na nogama.


don kihot 29. april 2015. Ana Cigankova i Metju Golding u baletu „Don Kihot“ u Sava Centru Prokleta avlija 24. april 2015. „Prokleta avlija“ u plesnoj verziji Belgrade Tango Encuentro 15. april 2015. Šesti beogradski Tango festival Sadler's Wells 23. mart 2015. 12. Beogradski festival igre od 23. marta do 9. aprila