Luiggi Tozzi
24. mar
PULS GRADA · clubbing

KiD, beogradski umetnički kolektiv, kao svoj prvi projekat kojim će započeti misiju predstavljanja moderne svetske umetnosti domaćoj publici organizuje gostovanje Luigia Tozzia, 24. marta u klubu Drugstore.

Tozzi, deep tehno inovator, učenik čuvene “rimske škole” elektronske muzike, autor koji drma, razbija i ponovo stvara tehno iz korena i jedan od najboljih mladih producenata u Evropi debituje u Katedrali andergraunda, beogradskom Drugstore-u, u petak, 24. marta sa ekskluzivnim produženim DJ setom u trajanju od 4 sata, spremljenim samo za Srbiju i ljude željne jedinstvenog, autentičnog i pravog zvuka.

Muzika Luigia Tozzia kombinuje tribalne i hipnotičke elemente tehna sa atmosferom i emocijom ambijentalne elektronske muzike što mu je donelo saradnju sa ugledim izdavačkim kućama Hypnus Records, Otis music i Mental Mondern. Svojim izdanjima i fenomenalnim nastupima širom Evrope sakupio je bazu vernih obožavalaca širom Evrope upoznatih s njegovom muzikom što publici garantuje posebnu i pakleno dobru beogradsku noć!

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115
KiD
600/800 rsd
Događaj na Facebooku

Kao domaća podrška u ovoj posebnoj večeri nastupaju dva umetnika, u uvodnom delu će svoj živi nastup imati A//O, projekat mladog beogradskog sound artista, Petar Mirković čiji pravac predstavlja istraživanje polja elektronske muzike dok posle 4 sata Tozzia na scenu izlazi Avoid, Vladimir Aćić, jedan od najiskusnijih i najpoznatijih tehno producenata iz Novog Sada koji će svojim energičnim setom zatvoriti veče.

Karte po promotivnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Eventim prodajnoj mreži širom Srbije kao i u “Bivšem Baru” u Kosovskoj 32 u Beogradu. Na dan događaja karte će biti dostupne na vratima kluba Drugstore po ceni od 800 dinara.

Dođite i sami se uverite zašto je Lugi Tozzi jedan od najkreativnijih mladih producenata i buduća svetska zvezda eletronske muzike!

16730230_420309404977808_6217000480398699356_n 24. februar 2017. „Slavimo umetnost“ organizuju novu žurku Drugstore-Surgeon-photoNemanjaKnezevic-3 18. februar 2017. Klub DRUGSTORE slavi peti rođendan „Bivšeg bara“ coverantigone 10. februar 2017. Antigone nastupa u klubu Drugstore coveralexdo 4. februar 2017. Alex.Do nastupa u klubu Drugstore · · ·