Marisa Nadler
14. okt
KULTURA · muzika

Kultna američka pevačica Marisa Nadler (Marissa) održaće koncert u Beogradu u Kulturnom centru REX u utorak 14. oktobra u 21h.

Predstaviće svoj aktuelni studijski album „July“ (Sacred Bones/Bella Union), ali i pesme iz svih faza karijere koja traje više od decenije.

Uz Marissu će nastupiti i Džanel Lepin (Janel Leppin) (violončelo, sint & vokal). Marisa je prošle godine premijerno nastupila u Srbiji, kada je svirala u Studiju M u Novom Sadu.

Karte su u pretprodaji po ceni od 1200 dinara u Pinball Wizard Records prodavnici ploča (TC Eurocentar, Makedonska 30) i kafeu Šikarica (Skadarska 22).

Jevrejska 16, Beograd
Pop depresija
1.200 u pretprodaji
Događaj na Facebooku

Za one koji muziku slušaju „po žanrovima“ nije lako opisati kakvu muziku Marisa Nadler stvara. Za neke je ona folk, za druge čista gotika, ima onih koji čuju i kantri-rok, neki drugi se pronađu u bluzu… Ona muziku pravi za sebe, okružena ljudima koje voli i poštuje i tako već desetak godina.

Svetu je poklonila šest studijskih albuma, nebrojeno obrada, kompilacija „samo za fanove“, saradnji i sa logičnim i neočekivanim izborima umetnika, ali osnovna ideja nije se promenila: Marisa Nadler i dalje sluša svoje srce i pravi muziku koja odoleva svim kategorizacijama, kalupima i žanrovima.

rebel star 11. oktobar 2014. Rebel Star u Domu omladine Vlatko Stefanovski 10. oktobar 2014. Vlatko Stefanovski s gostima Ljubičice 9. oktobar 2014. Koncert grupe Ljubičice u Mikser Houseu Ingrid Fuzjko Hemming 8. oktobar 2014. Japanska pijanistkinja Ingrid Fuđiko Heming prvi put u Beogradu · ·