"Ah" modna marka za pse
12. jul
PULS GRADA · moda

„Ah!“ brend je nastao 2013. godine i prvi je projekat mladog kreativnog biroa „Retuš“ iz Novog Sada, koji posluje kao porodična kompanija sa višedecenijskim iskustvom u modnoj i tekstilnoj industriji. „Retuš“ je izgradio zaokružen poslovni proces, u kome pored tehničke faze modeliranja proizvoda i pripreme za izradu uživaju i u dizajniranju i kreativnom stvaralaštvu svakog komada. Proizvodnju rade samostalno i stoga mogu u potpunosti garantovati kvalitet izrade i pažnju posvećenu svakom modelu. Popodnevno druženje biće i prilika da se posetioci upoznaju sa dizajnerskim komadima koji su tek pristigli u prodavnicu balkanskog dizajna u okviru Mikser House-a i da obraduju svog ljubimca novim modnim aksesoarom.

do
Mixer House, Karađorđeva 46
Mikser House

U Mikser House-u, vlasnike pasa očekuje Popodne za najbolje prijatelje, kada će svoja dizajnerska ostvarenja predstaviti kreativni biro Retuš iz Novog Sada, koji je osmislio jedinstveni modni brend za pse Ah!.

Dechkotzar 15. jun 2014. Promocija novih DechkoTzar majica Moda za poneti 6. jun 2014. Junska Moda za poneti Cipele 12. maj 2014. These Shoes Are Made For Walking vol. 3 – izložba cipela u KC Grad Moda za poneti 9. maj 2014. Majska Moda za poneti · · ·