Mikser Kids Market
16. mar
PULS GRADA · deca

U nedelju, 16. marta, u Mikser Houseu se održava četvrti po redu Mikser Kids Market. Roditelje i decu očekuje prava oaza kreativnosti i dobrog raspoloženja uz ponudu maštvovitih rukotvorina – od igračaka do odevnih predmeta, slatkiša i neodoljivih modnih gedžeta.

do
Mikser House, Karađorđeva 46
Mikser
Događaj na Facebooku

Program ovonedeljnog MKM sa temom “Dečji izbor” upotpuniće i bogat prateći sadržaj – niz radionica za decu “Spretni prstići u akciji”, Trange-frange kutak za razmenu igračaka i kutak Mali veliki umetnici gde će mališani izlagati svoja kreativna dela. Market je otvoren od 12 do 20 časova, a ulaz, kao i učešće na svim radionicama, je besplatan.

Program će obuhvatiti niz radionica za decu “Spretni prstići u akciji” koje će se održavati tokom trajanja marketa. Od 12 do 13.30 časova Maja Matić Radonjić vodiće radionicu “Lutkići Čarapići” na kojoj će deca praviti lutkice od čarapa i naučiti kako da šiju, a od 13 do 14.30 časova, animatori “Čigre” organizuju radionicu animacije i face paintinga. Od 14 do 20 časova ExpArt je pripremio radionicu DAF (Dečji animirani film) gde će mališani crtati i dobiti priliku da se njihov rad nađe u animiranom filmu. Od 15 do 15.30 i od 17 do 17.30 časova održaće se mala radionica glume koju void škola glume “Pundravci” a od 16 do 19 časova, igraonica “Kamičak”  je pripremila kreativnu radionicu polimerne gline Iclay.

Klinci i klinceze moći će da razmenjuju izgustirane igračke, prodaju svoje stare knjige i druge „dragocenosti“ u Trange-frange kutku, dok je kutak Mali veliki umetnici pripremljen za decu koja će prodavati sopstvene umetničke i ručne radove, nastale u okviru kreativnih radionica u MH ili svoje radove koje donesu od kuće. Takođe, tokom trajanja marketa, na raspolaganju će biti prvi dečji interaktivni obrazovni portal u Srbiji, izdavačke kuće Klett.

Mikser Kids Market: Dečji izbor otvoren je od 12 do 20 časova u Mikser Houseu (Karađorđeva 46), a ulaz, kao i učešće na svim radionicama, je besplatan. Ne propustite ovonedeljno izdanje MKM, jer ovaj program su deca birala!

Učesnici ovonedeljnog marketa su: Aeromodelarski klub (aviomodeli), Aldes Studio (garderoba i asesoari za decu), Bee Cool Hranilica (hranilica za bebe), Biljine lutkice i krpice (pačvork neseseri, pokrivači, lutkice), Born Yesterday (heklana garderoba i igračke), Čarobno drvo (dečiji nakit), Čigra (studio za animaciju dece),Duca Cake Pops (lizalice i druge đakonije ), Eko Step (drvene igračke za razvoj inteligencije), ExpArt (radionica dečijeg animiranog filma) , Games4you (didaktičke igre za decu), Gordana Zurković (unikatni nakit), Gospa Lončarka (malo carstvo saksija i cveća ), Igraonica „Kamičak“  Iclay glina  (radionica sa polimernom glinom), Ivin balon (baloni za decu raznih vrsta), KCMH by Bojana (garderoba i modnigedžeti), KIMOOK -POPIDOCA (garderoba i polovna garderoba), Izdavačka kuća Klett (knjige, radni listovi interaktivni obrazovani portal),Koba Yagi Toys (napravi sam svoju igračku), Koly (konfekcija atraktivnih čarapa za decu), Konfeta Kroj (šivene igračke i jastuci), Maja Matić Radonić (radionica – Lutkići spavalići), Mala MI (strašne igračke za veliku decu), Mallina (prve ručno pravljene cipelice za bebe), Marijana Popara (šnalice za kosu sa heklanim detaljima), Mart (unikatni umetnički predmeti i garderoba), Mirjana Žeravčić (unikatne krpene lutke), Nadežda Til (garderoba), Navijutak (ručni radovi, heklanje i pletenje), Nini Mouse (rajfovi i trake ya bebe), NURDOR (udruženje roditelja dece obolele od raka), Piccola Officina (drvene igračke), Proces (edukativne igračke male škole arhitekture), Shoo Shoo Kids i Coka lutke (cipelice i lutkice), Škola glume „Pundravci“ (radionice glume), Svetlana Dimovski i MAMAMAYA (kaleidoskopi,nakit za devojčice i ukrasne kutijice), , Tanjusha HandWork (heklana garderoba i nakit za bebe i mališane), Torbendži (tašnice za devojčice), Unikatne lutkice Jovake Pavlović (lutkice), Vajlant s handmade (modni gedžeti od stripa).

Igorov magični spektakl 21. februar 2014. Igorov magični spektakl 21. i 22. februara u Domu omladine Šumadija sajam 23. januar 2014. KG Kids fest na Šumadija sajmu Sportakus 13. januar 2014. Manifestacija „Beograd najmlađima“ ispred Starog dvora Trg otvorenog srca 14. decembar 2013. Trg otvorenog srca do 12. januara