“What the Fuck are We Doing Here” u režiji  Maje Maletković
20. jul
KULTURA · pozorište

Publika će u avgustu imati priliku da na Miksalištu pogleda novu predstavu na repertoaru Mikser Teatra – “What the Fuck are We Doing Here” u režiji Maje Maletković.
Dva dana zaredom publika će imati priliku da pogleda premijeru predstave izuzetno nadarene Maje Maletković (Volvo kamioni, Atelje 212), vrlo provokativnog naziva “What the Fuck are We Doing Here?”. Predstava se igra na engleskom jeziku i bavi se fenomenom „odliva mozgova“, polazeći od statistike da je skoro 200 000 mladih do 30 godina u Srbiji nezaposleno i da smo prva zemlja u regionu a druga na svetu po broju mladih i obrazovanih koji se bespovratno sele u inostranstvo.
Predstava je socijalno angazovana s jedne a jako duhovita s druge, i bavi se fenomenom koji nije samo usko vezan za Srbiju nego za celu Evropu.

Miksalište, Mostarska 5, Savamala
Mikser House
500
Događaj na Facebooku

What the fuck are we doing here? predstavlja farsični kabare, baziran na ličnim ispovestima autorskog tima i otvara teme perspektive i očekivanja mladih u Srbiji, emigracije, ksenofobije, identiteta i predrasuda u Srpskom društvu.
Autorski tim, na osnovu čijih ispovesti se gradi predstava, a koji ujedno i izvodi predstavu, čine: Maja Maletković (reditelj), Katarina Janković (dramaturg), Dunja Sabljić (vizuelni identitet), Željko Maksimović (glumac) i Danica Vujosević i Jovan Marić (muzika).

Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a.

Braca Bluzeri 17. jul 2015. Mjuzikl „Braća (B)luzeri“ dva dana zaredom na Miksalištu Umetnost zapošljavanja pozorište 20. jul 2000. Umetnost zapošljavanja – poziv za učešće na pozorišnom treningu Afanisis ili o presvlacenju 20. jul 4400. Premijera predstave „Afanisis ili o presvlačenju“ Upoznaj mog tatu 27. maj 2015. Predstava „Upoznaj mog tatu“ u Domu omladine · ·