Back to School
30. avg
U VAZDUHU · grad

Grupa „This time this year“ u saradnji sa Mikser hausom organizuje prvi mini sajam vanškolskih aktivnosti i edukacije pod nazivom Back to school, u nedelju 30.08.2015., u periodu od 17-21 u prostoru Miksališta.

Cilj sajma je da poslednjeg dana raspusta okupi izdavače, kao i plesne škole, škole jezika, crtanja, slikanja i sporta, kako bi roditeljima i deci omogućio da se što boje pripreme za novu školsku godinu.

Miksalište, Mostarska 5
Događaj na Facebooku

Svi koji posete sajam će moći da se informišu o uslugama i proizvodima namenjenim najmlađima – od predškolskog uzrasta do uzrasta osnovne i srednje škole.

Na jednom mestu će biti okupljene škole jezika i plesne škole, škole sporta, crtanja i slikanja koje će posetiocima prezentovati svoje programe, kao i izlagači koji će izložiti proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj dece.

Poseban fokus sajma će biti na kreativnim i interaktivnim radionicama – plesa, sporta, crtanja, jezika i arhitekture.

Izlagači: Izdavačka kuća Pčelica – obrazovna i zabavna literatura za decu, Merryland school – škola engleskog jezika, Magic book school – škola engleskog i nemačkog jezika, Irish Dance Belgrade – škola irskog plesa, Baletski studio Adaggio, Slatkiši SZR Ideja, Centar za stopala Korekt – centar za prevenciju i korekciju problema sa stopalima kod dece i odraslih, Nun plivački klub, Language Factory – škola stranih jezika, Art studio Mali Monmartr – škola crtanja i slikanja, Proces – edukativna arhitektura, Studio plesa Remix Dance, Recan Fondacija za reciklažu limenki za piće

O grupi „This Time This Year“ – This Time This Year, je grupa građana koji se bavi boljim životom i podizanjem svesti o mogućnostima koje život na ovim našim prostorima može da ponudi. Pretežno smo okrenuti ženama, ali i svima ostalima koji žele da malim koracima i radom na sebi doprinesu kvalitetu svoga života. Grupa se bavi konsultacijama, radionicama kao i organizacijom događaja sa fokusom na zdrav život, lični razvoj, razvoj domaćeg turizma i organsku ishranu.

Beer fest 19. avgust 2015. Počinje Belgrade Beer Fest cover 14. jul 2015. Kad je Francuz sreo Srpkinju: Stand-up komedija i Džez u KC Grad Beer Garden 2015. 19. jun 9600. BEER GARDEN: Bašta dobre zabave Radost Ludost 4. jul 2015. Rekonstrukcija Ženski fond vas poziva na RADOST LUDOST 6