Bryan  Ferry
7. sep
KULTURA · muzika

U okviru britanske i evropske turneje, Brajan Feri dolazi i u Beograd, gde će u Štark Areni početkom septembra održati koncert. Feri je jedan od najuticajnijih pevača u istoriji pop muzike, od prvih snimaka sa grupom Roxy Music početkom 1970, pa sve do poslednjeg snimljenog i objavljenog albuma.

Ferry je svojim izgledom, stilskom originalnošću, tekstovima i muzikom postao prava avangarda. Početkom 80-ih nastaje modno-scenski pokret pod nazivom „novi romantizam“ kojem pripada niz bendova, a kojima je bez sumnje inspiracija bio upravo Brajan Feri.

Ulaznice za koncert Brajana Ferija biće u prodaji od 16. marta na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima.

Štark Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58
Štark Arena

Brajan Feri je jedinstvena muzička pojava, a u svjoj karijeri objavio je 15 albuma, od kojih su neki dostigli platinaste tiraže. Feri, će 7. septembra u Štark Areni izvoditi hitove iz solo repertoara i diskografije grupe Roxy Music, poput Let’s Stick Together, Slave to Love, Don’t Stop The Dance, Kiss and Tell, Love Is The Drug, These Foolish Things, Price of Love, I Put a Spell on You, ali i mnoge druge.

Ziggy Marley 12. jul 2018. EXIT: Ko sve dolazi na Petrovaradinsku tvrđavu? HladnoPivo2018 26. maj 2018. Veliki slavljenički koncert Hladnog piva u Beogradu download 15. april 2018. Magnifico: Koncert u Belexpocentru GuitarArtFestival2018 18. april 2018. Guitar Art festival: Koncert portugalske dive Dulse Ponteš